Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] link do anglieskiego supportu

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jaki problem wymienić ? jaki problem nauczyć się trochę Angielskiego ?

Hello, i got code for " Muay Thai Lee Sin " on server North America.

But i'm not playing on this server so can you please give me code

for EUNE.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

napisalem i nic nie odpisali i wogole polski support jest powolny szczegolnie ze tyle osob teraz wymienia

Mi odpisali po paru godzinach. A pisalem po polski. Support dosc dobrze pracuje. Mogli by w ogole nie wymieniac tych skinow. Co to za roznica czy dostaniesz dzis skina czy jutro

u1lc.png
Opublikowano

Mi odpisali po paru godzinach. A pisalem po polski. Support dosc dobrze pracuje. Mogli by w ogole nie wymieniac tych skinow. Co to za roznica czy dostaniesz dzis skina czy jutro

Słuchaj jeżeli od samego początku wojowałeś o tego skina to byś sie nie mógł go doczekać szczególnie że się go ma a nie można użyc

signature5y.png

Opublikowano

Napisz tak:

Twój adres email: wpisz swój adres na którym zostało utworzone konto

Temat: Problem with code (Lee sin Mau Thai)

Opis: Hi. I have problem with a code. I have a problem with the code. I got the code, but not to this region, which is located in my account! All the information I give below, and I would ask you to activate my code, which is my account.

I got the code (page): wpisz tutaj stronę, gdzie jest organizowany konkurs ze skinem
Code: wpisz tutaj kod, który otrzymałeś na email
I want the code has been activated on my account. I urge to perform this operation! I look forward to - your summoner!
Nazwa użytkownika: Wpisz nazwę użytkownika, na którą logijesz się w LoL'u do swojego konta.
Nazwa przywoływacza: Twój nick w grze
Region: Wybierz region na którym grasz
Język: Angielski/English
Kategoria: Gra i jej zawartość>Pytania ogólne lub Billing i sklep>Zwroty
Udowodnij, że jesteś człowiekiem: Przepisz dokładnie kod.
Załączniki: Pamiętaj tutaj, abyś najlepiej dodał screenshot'a z otrzymanym kodem na adres e-mail. Lepsze dowody - szybciej dostaniesz swojego skina.
Jeżeli chodzi o opis, napisałem coś w tym stylu (tłumacząc z języka angielskiego):
Mam problem z kodem. Dostałem kod, lecz nie na ten region, na którym znajduje się moje konto! Wszystkie informacje podam poniżej, oraz prosiłbym o aktywowanie mojego kodu, na którym znajduje się moje konto.
Kod dostałem z (strona):
Kod:
Chcę, aby kod został aktywowany na moje konto. Bardzo was proszę o wykonanie tej czynności! Czekam z niecierpliwością - twój przywoływacz!
Mam nadzieję, że opisałem to dość wyraźnie, abyś mógł dokładniej sobie to przeanalizować i wysłać. ;)
8372383248.png
Opublikowano

Napisz tak:

Twój adres email: wpisz swój adres na którym zostało utworzone konto

Temat: Problem with code (Lee sin Mau Thai)

Opis: Hi. I have problem with a code. I have a problem with the code. I got the code, but not to this region, which is located in my account! All the information I give below, and I would ask you to activate my code, which is my account.

I got the code (page): wpisz tutaj stronę, gdzie jest organizowany konkurs ze skinem
Code: wpisz tutaj kod, który otrzymałeś na email
I want the code has been activated on my account. I urge to perform this operation! I look forward to - your summoner!
Nazwa użytkownika: Wpisz nazwę użytkownika, na którą logijesz się w LoL'u do swojego konta.
Nazwa przywoływacza: Twój nick w grze
Region: Wybierz region na którym grasz
Język: Angielski/English
Kategoria: Gra i jej zawartość>Pytania ogólne lub Billing i sklep>Zwroty
Udowodnij, że jesteś człowiekiem: Przepisz dokładnie kod.
Załączniki: Pamiętaj tutaj, abyś najlepiej dodał screenshot'a z otrzymanym kodem na adres e-mail. Lepsze dowody - szybciej dostaniesz swojego skina.
Jeżeli chodzi o opis, napisałem coś w tym stylu (tłumacząc z języka angielskiego):
Mam problem z kodem. Dostałem kod, lecz nie na ten region, na którym znajduje się moje konto! Wszystkie informacje podam poniżej, oraz prosiłbym o aktywowanie mojego kodu, na którym znajduje się moje konto.
Kod dostałem z (strona):
Kod:
Chcę, aby kod został aktywowany na moje konto. Bardzo was proszę o wykonanie tej czynności! Czekam z niecierpliwością - twój przywoływacz!
Mam nadzieję, że opisałem to dość wyraźnie, abyś mógł dokładniej sobie to przeanalizować i wysłać. ;)

dzieki wielkie tak napisze jak mi odblokuja like to dostaniesz mam nadzieje ze dadza i postac i skina na konto xD

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...