Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MuayThay Leesin, podawajcie swoje kody, wiecej info w temacie

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam tutaj jest mój kod na K9 Riot Nasus " Puknij się w głowę " bez obrazy oczywiście

To jest Polskie forum na Polskim forum i jak w Polsce nic nie jest za darmo i nikt ci nie da chyba że jakiś bogaty czy dobry kumpel.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@ziomal chyba tak

A co do reszty widze polska mentalnosc i wlasnie dlatego wstydze sie tego kraju, tam na tamtym forum ludzie sobie podaja kody i za 1 kod mozna dostac 2 skiny i 2 postacie ale widze, ze polacy to kurwa..... bez obrazy

Opublikowano

Ludzie ale nie spamcie, ze przyjmiecie bo robicie spam, tylko czekajcie az ktos wysle klucz i najlepiej jak by napisal jeszcze na jakim regionie zostal wykorzystan y;p

Opublikowano

TAK KURWA DOSTANIECIE KLUCZ UZYTY I 30 OSOB SOBIE SKINA WEŹMIE TO NIE POLACZKOWATOŚĆ TO TWOJA GŁUPOTA NIE MA CZEGOS TAKIEGO L2P ENGLISH

vayne.png

Opublikowano
NAN939LW6M47QU

Łapcie kod. Nie używany na NA. Zdobyłem już klucz na EU wiec ten nie jest mi potrzebny.

snikersproject1.png
Opublikowano

Drugi temat do spamowania i nabijania postów :P

Jak pewnie nie zauważyliście, osoba która chce ofiarować komuś kod sama pisze i informuje by skontaktować się z nią na pw.

Opublikowano

Kurwa tak patrze na ten temat i doszedłem do wniosku, że połowa żebraków stąd nie zrozumiała tematu.

Mianowicie tam jest napisane :

PODAWAJCIE SWOJE KODY, a nie BŁAGAJCIE O KODY.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Chyba każdy zna nazwę tematu za post proszę o kod powinien iść warn . gramsamboban chyba napisał, a wy dalej swoje co za ludzie żyją w tym kraju japierdo.......

będziecie żebrać a i tak wam nikt nic nie da :) Wracając do tematu niedługo postaram się wysłać jakiś kodzik oczywiście wykorzystany na 1 serwerze .

Opublikowano

Kurwa tak patrze na ten temat i doszedłem do wniosku, że połowa żebraków stąd nie zrozumiała tematu.

Mianowicie tam jest napisane :

PODAWAJCIE SWOJE KODY, a nie BŁAGAJCIE O KODY.

A warzywa nie rozumieją ,tylko liczą na darmochę aby dupę zapchać i cieszyć ryja ,że się za darmo dostało coś.

Opublikowano

Posiadam nieużyty kod na EU,za darmo nie oddaję. Macie Pw lub GG w profilu podane. Co do tematu,to wątpię by zużyty kod dało sie użyć ponownie na innym serwerze,zbędny spam tu się tworz.

Opublikowano

Boże, przecież skiny można mieć za 20 zł a 20 zł to nie majątek i można od babci, cioci, sąsiada czy chuj od kogo tam jeszcze dostać. A wy żebracie na jakieś zjebane skiny bitch please..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...