Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Dyskusja] Itemy za kupony zniknęły.

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie wiem czy wam też ale mi i mojemu kumplowi RHP skasowało mojego Gabriela. RHP nie ma na mnie żadnego dowodu, jednak postanowili zabrać kupony/itemki wszystkim tym którzy wylosowali je z MP capsule. Ciekawe co mają powiedzieć ci którzy uczciwie mieli zarobioną jakąś sumę.

Piszcie czy wy też straciliście itemki lub kupony.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

True, mojemu koledze zniknął hermes a gabirel nie (hermes poprzez mp cap, gabriel za rt)

Wzięli się i skasowali, szkoda, ja mój mieczyk mam, ale teraz trochę się obawiam że on też poleci, Jestem teraz w lobby z modem, pogadam i może się dowiem, dam za chwile edita.

@EDIT

Dziwne... Mod o niczym nie wie, mój kolega ma dalej 52 coupony, wszystkie oczywiście z Mp cap, morze zabierali wyrywkowo rzeczy różnym osobom, ale sam w sumie nie mam pojęcia dlaczego,jak i po co ? Rozumiem że ludzie narobili coupony ale nie musieli ich zabierać, aż tyle osób nie ma godsów...

MV Surge daje dużo do myślenia...

mhraed.png

Opublikowano

Ciekawe czy SirToomasowi też wezmą. On miał całe MP normalnie zarobione.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Ciekawe czy SirToomasowi też wezmą. On miał całe MP normalnie zarobione.

Nie wiem, spytaj się, ja pogadam z kumplami z Toys, oni wszyscy zbiorczo robili mp (z bossa) i losowali w kapsule, spytam się ich czy coś stracili.

@EDIT

5 spytałem, trzem znikł predator, dwóm gabirel, dziwne O_o, co oni wyprawiają...

mhraed.png

Opublikowano

Pospamuje trochę tiketami bo chyba im się nudzi. Najlepiej niech skasują konta wszystkim którzy nie mają nic za RT. Bazooki za RT niech biorą 2389047323948732489375637342947294378 hp, natomiast bronie za MP niech dodawają HP, ale tylko tym którzy mają sety za RT.

@edit

Ciekawe co odpiszą:

2r72fwm.jpg

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Pospamuje trochę tiketami bo chyba im się nudzi. Najlepiej niech skasują konta wszystkim którzy nie mają nic za RT. Bazooki za RT niech biorą 2389047323948732489375637342947294378 hp, natomiast bronie za MP niech dodawają HP, ale tylko tym którzy mają sety za RT.

Heh, rozumiem, tyle pracy na darmo, też siedziałem parę dni i robiłem kupony... Poza tym, ja mam już głęboko w poważaniu Mircovolts, przenoszę się na S4.

HAHAHA SS mnie powaliło, chce zobaczyć co zrobią, ale radze uważaj, jeszcze bana dostaniesz (Boss hack..), po dzisiejszych czynach wiesz.... co nieobliczalni.

mhraed.png

Opublikowano

Heh, rozumiem, tyle pracy na darmo, też siedziałem parę dni i robiłem kupony... Poza tym, ja mam już głęboko w poważaniu Mircovolts, przenoszę się na S4.

Wiesz co trochę robi mi się przykro, gram w tę grę nie wiem ile 3 może nawet 4 lub więcej lat a oni wszystko psują.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Wiesz co trochę robi mi się przykro, gram w tę grę nie wiem ile 3 może nawet 4 lub więcej lat a oni wszystko psują.

Mi też jest smutno... Miałem 50 lv, poszedł się tupać... Zresztą Otwarta beta 4 ever, po becie następne miesiące były super.. no cóż szkoda, kolejna gra schodzi na psy, i to przez głupotę twórców i chęć zarobienia (co oczywiście rozumiem).

mhraed.png

Opublikowano

Szkoda ze ja tylu polakow na becie nie znalem ;C

Zawsze można spróbować od nowa w innych podobnych do MV wychodzących grach ;).

ps: News, mój kolega nie stracił zeusa, świadczy to o tym że zabierali losowo. Dziwne..

mhraed.png

Opublikowano

W Mv to juz sie wygralem przez tyle lat gry moze kiedys wroce ale to sie zobaczy poki co mam uzaleznienie od lola chce wbic tego golda ;D a platyne sie zobaczy ale zapewne za malo czasu bd ;C

Opublikowano

Jest odpowiedź RHP jednak nie otrzymałem dowodu, zaraz o niego spytam.

zv5xza.jpg

To jest bot zobaczcie na godziny. Na oby dwa zapytania w dokładnie tej samej minucie ;D

@offtop

haha na sugestie też odpowiedzieli (widać że w ogóle ich nie czytają) :

qyeptk.jpg

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

A to nie było tak że teraz w supporcie są Chińczycy którzy nie znają angielskiego i korzystają z google translate albo formułek ?

Ja w sumie nie mam pojęcia kto teraz tam siedzi, wiem jedno, są to straszne wałki.

mhraed.png

Opublikowano

Odpowiedź na prośbę o dowód:

Sorry but we neither need nor will provide evidence on this ruling.

po prostu brak słów, miałeś za dużo cuponów za które nie zarobiliśmy masz problem, nie zależnie czy miałem uczciwie zarobione MP czy nie. Bo w tej kasie było również uczciwie zarobione 100k. Temat zamykam bo robi się spam a temat jest już wyczerpany.

2vnrryq.png

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...