Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC One #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że konto zaufane. Widać, że non-stop robi jakieś transakcje, raczej wątpię, żeby chciałby oszukać, zresztą, patrz ile pozytywów, mi by było takiego konta żal. Poza tym, jak będziesz płacił przez PayU to prędzej czy później dostaniesz pieniądze. Chociaż z drugiej strony, nawet jak cię oszuka to są tego jakieś plusy, zanim odzyskasz kasę to HTC One zdąży potanieć xD

@edit

Teraz patrzę na allegro i jest on w liście promowanych ofert także nie ma szans, że Cię oszuka. Jest też HTC One za 1630zł (też silver) lecz tutaj już pojawia się ryzyko

http://allegro.pl/htc-one-nowy-gwarancja-paragon-play-komplet-i3647243002.html
Opublikowano

Myślę, że konto zaufane. Widać, że non-stop robi jakieś transakcje, raczej wątpię, żeby chciałby oszukać, zresztą, patrz ile pozytywów, mi by było takiego konta żal. Poza tym, jak będziesz płacił przez PayU to prędzej czy później dostaniesz pieniądze. Chociaż z drugiej strony, nawet jak cię oszuka to są tego jakieś plusy, zanim odzyskasz kasę to HTC One zdąży potanieć xD

@edit

Teraz patrzę na allegro i jest on w liście promowanych ofert także nie ma szans, że Cię oszuka. Jest też HTC One za 1630zł (też silver) lecz tutaj już pojawia się ryzyko

http://allegro.pl/htc-one-nowy-gwarancja-paragon-play-komplet-i3647243002.html

Telefon kupiony!

Dzięki za opinię :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Moze to dzialac na takiej zasadzie ze sprzedajacy ma wykupione ubezp. premium, sprzedaje na allegro i zglasza kradziez telefonu. On dostaje nowy telefon i ma 1600zl w kieszeni a ty mozesz zostac z zablokowanym telefonem (chociaz niewiem jak w praktyce wyglada taka blokada)

Opublikowano

Moze to dzialac na takiej zasadzie ze sprzedajacy ma wykupione ubezp. premium, sprzedaje na allegro i zglasza kradziez telefonu. On dostaje nowy telefon i ma 1600zl w kieszeni a ty mozesz zostac z zablokowanym telefonem (chociaz niewiem jak w praktyce wyglada taka blokada)

To nie ma sensu... na 1000 coś kupujących akurat mnie miały tak wyrolować? Skoro ma dobre opinie to raczej nikomu telefonu nie zablokowali.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...