Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena podzespołów

Shahi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ceny podzespołów komputera będą się drastycznie różnić, jeżeli np. w dniu dzisiejszym złożę sobie powiedzmy na techplanet odpowiadający mi sprzęt, a zechcę go kupić jakoś w połowie listopada? Czy po tym okresie czasu, w określonym budżecie - powiedzmy, że 2500 zł, zmieni się coś diametralnie?

Głównie zależałoby mi na sprzęcie do gier, chcę już zacząć o nim myśleć a nie wiem jak na tym wyjdę finansowo, bo kasa przyjdzie dopiero za jakiś czas.

who cares?

Opublikowano

Ceny się zbytnio nie zmienią. Lepiej kup teraz albo dopiero w styczniu, ponieważ ceny przy zbliżających się świętach mogą trochę wzrosnąć.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć czy coś będzie tańsze czy droższe? Kurs dolara, straty nadzwyczajne firm produkują są nie przewidywalne [ceny dysków po zalaniu fabryki WD jeszcze nie wrócily do starego poziomu(Barracuda 12 1TB kosztowała kiedyś 130zł, a teraz za dobre 1TB trzeba wydać około 250zł i na szczęście się to normuje) + dochodzi ostatnie wydarzenie sprzed miesiąca temu - pożar na liniach produkcyjnych Hynixa co doprowadziło że pamięci RAM poszły w górę]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...