Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia Lenovo G585

_Shadow_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuję waszej opinii odnośnie owego nowego laptopa. Laptop ma służyć głównie do internetu, filmów, gier typu ( WarRock, GTA SA, NFSU, NFSMW, RE4 czyli jednym słowem mało wymagających gier) oraz do rozmów internetowych. Sprzęt jest fabrycznie nowy jego cena to koło 1200zł. Sprzęt spełni moje oczekiwanie wymienione wcześniej i czy jest wart swej ceny? Czy może szukać dalej.
Specyfikacja:

Procesor AMD E2-1800 1,7 GHz
RAM 4 GB DDR 3
Dysk 500 GB
Matryca 15,6"
Rozdzieczość 1366x768 błyszcząca
Karta graficzna AMD Radeon Dual HD 7370M 1024 MB
Inne :
DVD-RW
1 x D-Sub
1 x HDMI
1 x RJ-45 LAN
1 x USB 2.0
1 x mini-jack (słuchawki / mikrofon)
2 x USB 3.0
czytnik kart pamięci
Multimedia Card
SecureDigital
Touchpad
10/100 MBit LAN
Bluetooth 4.0
Wireless 802.11 b/g/n
akumulator 4400 mAh
Kamera internetowa HD
klawiatura numeryczna
System -brak
245 x 34,3 x 376 mm
akumulator 4400mAh
Okres gwarancji: 24 miesiące

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Jak ma Ci sluzyc do malo wymagajacych gier i tego co napisales to bym go bral.

Budzet 1200 tak ? Moze uda sie jakas uzywke znalesc na allegro a nieraz widywalem w tej cenie z i3

Opublikowano

Jedynie co mi się nie podoba w Laptopach lenovo to jedne wyście na słuchawki/mikrofon. Jes to moim zdaniem złe rozwiązanie ponieważ niemożna podlączyć zwyklych słuchawek z mikrofonem naraz. Albo trzeba kombinować z lepszymi słuchawkami pod USB lub z słuchawkami które przy jednym wyjściu rozsyłają sygnał IO. Gorzszym rozwiązaniem moim zdaniem jest kupno rozdzielki na dwa sygnały ponieważ zwykłe tanie zamienniki nie działaja lub sygnał jest urywany. To jest tak jak Lenovo podpisuje z Smart Audio umowę na lata...

Opublikowano

@offtopic, Wlasnie tez mam lenovo i jak gram to musze miec wypiety mikrofon a wpiete sluchawki. Niby mam wbudowany mikrofon ale wiadomo ze jakosc lepsza bedzie na mikrofonie.

Musze zakupic jakas przejsciowke z mini jack na usb . Zapoda ktos linka ? Sory za spam w tym temacie.

@topic, do tych zastosowac wystarczy Ci ten laptop tak ze polecam.

Opublikowano

Ja mam laptop Lenovo G575 i mam podpięte słuchawki i mikro , więc ....

Co do laptopa, lenovo jest spoko firmą. Mam lapka rok i wszystko śmiga ;). Ale posłuchaj kolegi TrueFaith'a i bd miał coś lepszego ;)

Opublikowano

Tylko nie hp! ;_;

Mam ok 4 kolegów + moja mama, wszyscy mieli hp i ciągle mówią że po 3 miesiącach szło do serwisu, wracało i po 2 tyg znowu.

Lepiej lenovo

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...