Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłka kurierem

adameczek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące wysyłania paczek kurierem. Nigdy wcześniej nie wysyłałem nic kurierem i mam dylemat. A więc tak mam zamiar wysłać UPS'em list po wypełnieniu wszystkich pól zaznaczam że kurier ma przyjechać do mnie i odebrać paczkę i teraz jak to wygląda: On przyjeżdża i daje mu kopertę i tą kartę co UPS każe wydrukować i pakuje tą kopertę w tą ich torebkę z ich logo a tą kartę umieszcza na tej torbie czy ja sam mam się zaopatrzyć w tą ich torebkę. Jeżeli coś niejasno napisałem to proszę powiedzieć.

Opublikowano

przesyłka i kartka, więcej nie trzeba

wiadomo przesyłka ma być zapakowana i zaadresowana

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Musisz zaopatrzyć się na poczcie w tą zwykłą jeżeli jest to coś ważniejszego polecam z folią bombelkową a jeżeli chcesz na prawdę firmówkę od nich to musisz zamówić od nich ;) myślę że pomogłem.

86226145013474567463.png

Opublikowano

ja mam kopertę z folią ale mi chodzi o to czy kurier ups przywozi tą ich folię http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/673715b0a2c5a19d.html bo na maila przyszło mi żeby wydrukować ta karte z adresem

Folie którą nakłada kurier na paczkę jest tylko i wyłącznie w interesie Firmy więc to ich zadaniem jest opakować przesyłkę którą ty nadajesz w specjalną folię reklamującą ich firmę + naklejenie adresu który podajesz gdzie ma zostać wysłany List. Pozdrawiam.

Opublikowano

@up

Dokładnie po czym oni mają tam w tej foli taką luke jak w kopertach i widzą adres itd ale też mają swoją taką karte gdzie mają wszystko napisane w razie pomyłek.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Torebkę firmowa (folie) z napisem UPS otrzymujesz od kuriera , wypełniasz kartę pakujesz do torebki to co chcesz wysłać i wręczasz kurierowi.. To wszystko.. aaaa no i opłacasz oczywiście :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...