Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zajebisty troll game

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa polaczki wbiły na normala i mój kumpel insta zaklepał na czacie adc i wziął Jinx, a oni się do niego przyczepili, że oni są premade bot i na złość wzięli Caitlyn i Miss Fortune z takim spellami jak na screenie. Na początku gry wbijają na mida stawiają warda, dedają, revivają i znowu dedają i tak przez całą grę. Ja z kumplami Jinx i Ahri pomyśleliśmy, że jeszcze da się coś zrobić i kumpel przy wybieraniu champa wziął smite aby pójść w jungle, ale nie dało już się tego wygrać. Ja stałem przez całą grę na spawnie i kupowałem dorany, koledzy tak samo. Przez takich idiotów LoL psuje człowiekowi nerwy :angry:

Wrzucam screena na tynpic, bo hosting mpc nie działa -.-

vtzdd67i0g9d.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale Fizz 7/0 w 5 minucie to wziął mnie na 2 skille stąd mam właśnie 0/1, a oni go jeszcze bardziej feedowali i nawet jak byśmy grali z kumplami normalnie to i tak nie mieli byśmy szans z nim. On mógł spokojnie wbić pente bez najmniejszego trudu, a jak byśmy stawiali bezskuteczny opór to i tak by nas ciągle killał i jeszcze bardziej się feedował.

Opublikowano

No to odkryj ich nick przynajmniej po co dla takich mieć litość jak to można nazwać " Polaczków Cebulaczków " od razu wszyscy by zreportowali i by dostali bany bo pewnie

grałeś 15 - 18 gdzie najwięcej jest dzieci którzy nie mają pewnie 10 lat i trollują żeby komuś zepsuć grę.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Przez całą grę spamowałem żeby ich zreportowali. Ja też ich zreportowałem, bo sprawy bym tak bez raporta nie zostawił.

Zastanawiam się dlaczego ludzie tak grają?

Przyjemność im to sprawia?

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale Fizz 7/0 w 5 minucie to wziął mnie na 2 skille stąd mam właśnie 0/1, a oni go jeszcze bardziej feedowali i nawet jak byśmy grali z kumplami normalnie to i tak nie mieli byśmy szans z nim. On mógł spokojnie wbić pente bez najmniejszego trudu, a jak byśmy stawiali bezskuteczny opór to i tak by nas ciągle killał i jeszcze bardziej się feedował.

Zadaj sobie pytanie.

To jest normal.

Grasz dla zwycięstwa czy dla zabawy ?

Jak grasz dla zwycięstwa to jest toksycznym no-life i nie ma dla cb miejsce w tej grze.

Z kolei jeśli dla zabawy to czemu nie warto spróbować ? Zawsze jakaś zabawa z surrivalu jest.

A co jeśli wygralibyście late ? Bo oni przestaliby feedować czy przeciwnicy doznaliby dc ?

Z takich gier wynosi się doświadczenie i takie również są dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...