Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile dziennie godzin można łowić na FB?

power2anger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie tak jak w temacie. :D (Chodzi o Metin2.PL)

Dowiedziałem się, że jeżeli w logach jest, że gracz łowi jakiś długi okres czasu to automatycznie system mu banuje konto.

Żeby nie dostać bana i łowić bezpiecznie na FB to jak trzeba łowić? np. 3 godziny dziennie i co godzine robić przerwe na 30 minut?

Z góry dziękuję za odpowiedź:D

Opublikowano

Takie systemy się nie sprawdzą tak jak myślisz. Tutaj wszystko zależy od szczęścia. Nikt nie banuje gracza za to, że łowi sobie np. 20h, ponieważ ma takie prawo. To GM chodzą i sprawdzają, czy gracz podczas łowienia odpowie im na PW.

Opublikowano

Już wiele razy dostałem bana z automatu.

Wysłałem odwołanie od bana do supportu i napisali, że hackshield wykrył cheaty i mnie automatycznie zbanował.

Dodam, że ciągle byłem przy komputerze i patrzyłem w monitor czy ktoś jest ale wtedy łowiłem 6 godzin dziennie.

Teraz łowie godzine dziennie na tym samym bocie i nie mam bana od 2 tygodni :) Więc jakiś system musi być.

Wcześniej jak połowiłem 6 godzin a i tak patrzyłem w monitor to po dniu dostałem bana.

Opublikowano

nie wierze gm musiał gdzieś być. ja łowiłem gm przy mnie stał i pisał ale mu odpisałem i nic nie dostałem tak samo rudy jak kopie cały weekend mogę i nic

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja dostałem bana za łowienie na FB ale cały czas siedziałem przy kompie i pisałem z kumplem . Po gm'ie ani śladu nawet na PW nie napisał a bana dostałem .. więc raczej logi bo odwołac sie nie moge bo mi piszą jakies bzdury , drugie konto też poszło z dymem bo było na takim samym emailu w sumie to już 5 kont w plecki . A dorobic się dzisiaj na plu od 0 to jest baaardzp trudno wiec zostaje tylko FB , kasa na allegro ..
Pozdro

Opublikowano

Polecam maks 1-2h dziennie

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Spróbuje 2h dziennie w sumie to moje ostatnie konto i bez eq wiec jak dostanie bana to nie bede płakał może ktos sie zamieni dobre konto z lola za jakies eq / konto w metku na Etolinie . jak dostane bana to wam tutaj napisze zyczcie mi powodzenia

Opublikowano

No myślę, że 2-3h to max. Ja kiedyś jak grałem w metka to zostawiałem kompa odpalonego na dwóch metkach i szedłem do szkoły.. Zbanowali mi tylko jedno konto i to po dwóch tygodniach bocenia co dzień. Teraz dopiero zaczynam grę od zera i nawet nie ma na czym bota postawić ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

lulz znowu ban tym razem na 43 ale bez eq ;p zminimalizowałem metina na 3 minuty i ban :p nie łówcie na fb bo i tak i tak wszystko stracicie to tylko kwestia paru minut , godzin , najlepiej w ogole w metka nie grac jak już masz zaczynac od nowa to lepiej nie zaczynac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...