Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak kupie Diablo III ... ?

GrubyGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś chciałem kupić Diablo III jednak usłyszałem że jak kupie grę za granica to wtedy nie mogę grać na Polskim serwerze.. A co to za radocha grać z rumunami.Ostatnio zrobiłem sobie to konto "testowe" gdzie się gra aż do zabicie tego szkieletu. I zastanawia mnie jak to jest ? Rozmyślam nad zakupem tej gry bo bardzo mi się spodobała.

Czy jeżeli ja kupię za granicą to czy będę mieć opcje wejścia na Polskie serwery ( online takie coś istnieje bo wiem że da się grać jakoś z kolegą razem jakby kampanie ? ) Nie do końca się doinformowałem na te temat.

Jakby ktoś mógł mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie to działa. Czy jest możliwość grania z Polakami nawet przy zakupie gry z zagranicy. I czy jest możliwość grania online.Tak jak w Warcraft 3 (bo wiem że to w to się da i bardzo dużo godzin przegrałem :P )

... Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Region w jakim sie gra ustawia sie samemu w opcjach. Możesz mieszkach w rosji a grac w ameryce i odwrotnie :) a co wiecej majac 1 gre mozesz grac w wszystkich regionach świata lecz zaczynajac od nowa, mowiac prościej - kazdy region swiata to wtedy oddzielna gra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...