Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gonitwa mysli

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od kilku dni mam tak, ze siadam do ksiazek, albo z kims rozmawiam, albo po prostu jade autobusem i nagle mam jkies rozkminy, kurwa nie wiem jak to nazwac, widze jakis banner, czy reklame, i od hasla reklamowego mam natlok skojarzen, wczoraj dali w szkole nam taka kartke co bysmy chcieli miec w bibliotece, jaka nowa ksiazke, no i kurwa zgadnijcie co mi przyszlo do glowy ... mein kampf, napisalem, chuj w to, anonimowe bylo, ale najgorsze jest to co bylo potem. nudy na matematyce wiec kminie, meinkampf, hitler, zydzi, jebac zydow, muslimy, pasterze, kurwa az doszedlem do planow jihadu na lokalny meczet, potem chwile cos robilem i znowu kurwa, zobaczylem wykres funkcji przypominajacy chuja i wszystko mi sie zaczelo z sexem kojarzyc, jakies filmy z sadola, fetysze, kurwa... co to moze byc? nie wiem co mam robic... od kilku dni mialem tez takie sny jakies, obdzieranie ludzi ze skory, zabijanie ludzi ...

Opublikowano

Skoro takie myśli przychodzą podczas nudy, to zajmij się czymś, co pochłoni całą twoją uwagę - żeby na myślenie zwyczajnie nie było czasu. Albo zacznij "rozkminiać" o czymś co jest w 100% dobre i nieszkodliwe, o ile takie rzeczy na tym świecie jeszcze istnieją.

Opublikowano

Też mam coś takiego ale ja myśle bardziej o zabijaniu ludzi lub o gwałcie na dzieciach, porwaniu ich. Czasem rozkminiam jak tych jebanych katolów uświadomić że wymyślają bzdury to pomyślałem że zostane księdzem i zgwałce dzieci a potem powiem że "Szatan wstąpił". Nic groźnego

graphic.png

Opublikowano

jeszcze nie ... ale odkrylem w tym podobienstwo do piosenki chady, lol, to nie moze byc przypadek ...

"gonitwa mysli ce ha a de a" gonitwa mysli, jakos mi to samo do glowy przyszlo, chad to nazwa tej choroby na wiki

"w najgorszych koszmarach podrzynam ludziom gardla i obawiam sie ze to najszczersza prawda" tez tak mam

"tusz na rekach nie krew bo to nie walki w klatkach" tez tak mam po dniu w szkole

"przez ten rap sie stoczylem tak twierdzi moja matka" moja mama mi kiedys tak powiedziala

to nie moze byc przypadek...

Opublikowano

Przedawkowałeś w chuj .. , zmień dilera ..

Najlepiej weź wyjdź na dwór i krzyknij głośno czasami pomaga jak tak wydrzesz się na cały regulator :P

..

Opublikowano

Ehh stary, za bardzo się przejmujesz, znajdź sobie jakieś hobby, odpal muzykę, i przestań o tym myśleć. Przejdzie po jakimś czasie, a jak nie, to uda się do normalnego psychologa a nie szkolnego, bo ten szkolny to jest zatrudniany "byle by był bo taki jest wymóg" ...

Opublikowano

od kilku dni mam tak, ze siadam do ksiazek, albo z kims rozmawiam, albo po prostu jade autobusem i nagle mam jkies rozkminy, kurwa nie wiem jak to nazwac, widze jakis banner, czy reklame, i od hasla reklamowego mam natlok skojarzen, wczoraj dali w szkole nam taka kartke co bysmy chcieli miec w bibliotece, jaka nowa ksiazke, no i kurwa zgadnijcie co mi przyszlo do glowy ... mein kampf, napisalem, chuj w to, anonimowe bylo, ale najgorsze jest to co bylo potem. nudy na matematyce wiec kminie, meinkampf, hitler, zydzi, jebac zydow, muslimy, pasterze, kurwa az doszedlem do planow jihadu na lokalny meczet, potem chwile cos robilem i znowu kurwa, zobaczylem wykres funkcji przypominajacy chuja i wszystko mi sie zaczelo z sexem kojarzyc, jakies filmy z sadola, fetysze, kurwa... co to moze byc? nie wiem co mam robic... od kilku dni mialem tez takie sny jakies, obdzieranie ludzi ze skory, zabijanie ludzi ...

Kurwa mam teraz to samo na matmie :D

Opublikowano

nie biore zadnych narkotykow, a demonologia, hmm, ciekawe

Ps . Weź kurwa idź na dziwki jak nie masz dziewczyny albo nie ćpaj już

Opublikowano

Jarasz zielsko?
Jeśli tak, to odstaw.Poczekaj z miesiąc i powinno przestać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Spoko, to gimbologia ci zaszkodziła.

A tak naprawdę to nie doszukiwałbym się jakichś chorób ani nic. Po prostu masz pewnie taką burzę hormonalną, że przykładowo przez nadmiar testosteronu cały czas myślisz o seksie (Nie piszcie tego słowa z "x" w środku bo jest to niepoprawne i wkurwia niektórych...)

1382800106-U1012385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...