Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Azrank byle co na rangi WAZNE

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moglbisytcie mi dac jakis plugin ktory bedzie dawal np tak jak azrank /azrank nick czas i WORLD!

Poprostu dajcie mi plugin gdzie mozna dac range za pomoca komendy na dany swiat!Bo chce zeby to bylo zgodne z goupmanager

Chyba ze znacie lub wiecie jak dac range na czas za pomoca komendy w group manager ?

Podajcie plugin lub skrytp do ustawienia rangi na czas i na swiat.DAM OGROMNEGO LIKE! :D

Opublikowano

Jeżeli chcesz ustawiac na dany świat to : Wejdź na dany świat i tam wpisz komende /azsetrank nick ranga czas . Ja innego sposobu nie znam. Bo nie interesuję sie zbytnio GroupManager :D

Opublikowano

Nie lepiej zmienić plugin, dizęki któremu możemy nadać uprawnienia na danej randze na PermissionEx? Z GroupManager'em masz tylko same problemy i tworzysz bezsensowne tematy na forum.

Opublikowano

Nierozumiecie jednego slowa?Nie chce permissionssex bo to jedno wielkie GOWNO! zrobilem rangi i pisze /plugins i co na czerwono sie podswietla to znaczy ze cos nie dziala a group chociaz dobry jest i sie wypakowuje.Poprosze tak jak w temacie nie pisac mi NIGDY O PEX...

Opublikowano

@UP

Zagraniczni administratorzy serwerów używają najczęściej pluginu PermissionsEx co świadczy o tym, że jest dobry. W Polsce także większość serwerów posiada ten plugin. Nie uważaj czegoś za "gówno" tylko, dlatego, że nie potrafisz się tym obsługiwać. Jeżeli PermissionsEx ma kolor czerwony w /plugins to znaczy, że jest to wina silnika/ pluginu. Sprawdź logi. Najlepiej zrób aktualizacje do najnowszej wersji. Podeślij także swój permissions.yml tutaj, w temacie, a Ci to poprawie.

Opublikowano

Oczywiście jeśli nie chcesz PermissionsEx to Group Manager jest najlepszym rozwiązaniem. Oto komenda jak dodajesz rangi w tym pluginie:

/manuadd <nick> <ranga>

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

@UP Ale przecież napisał że chce na czas. A ta komenda daje range ale nie na jakiś czas...

A co do tematu. To wgrałes plugin Vault ? Bo do PermissionsEx to on o ile sie nie mylę jest potrzebny.

Opublikowano

Skypyem można napisać że poprostu najpierw wpisuje komende na danie rangi a potem czeka dany czas i daje range gracz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...