Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto mainowac Pantheona

FMS aka eSej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie oplaca sie nim grac w moim przypdaku na 9 gier nim grannych

Wyccarowalem 6

1 przegrana z powodu dc -.- a pewnie bym wygral

1 lose bo po dupie dostalem od przeciwnikow mid + jungler

1 kazdy carrowal nie bylo gorszej osoby

Oplaca sie nim grac na midzie bo na 6 lv mam kontrole na bocie i topie przez ulta .

Zwykle na 3 lv mam fb potem ide do jungli przeciwnikow zabijam junglera coffam sie po item wracam na mida i tepie mida potem schodze na bota zwykle 2 kille dostaje adc

To warto nim grac moj nick Colnel sprawdzcie lolkinga .Pozdrawiam i Dzieki za odp ;D

Opublikowano

pantheon jest strasznie mocnym pickiem jak na top-a i mid-a . Warto go brac na mid-a przeciwko fizzowi i kassadinowi . Jesli maxujesz E na start to bardzo dobrze bo Q sluzy tylko do harrashu jak w dupe dostajesz a E do zabijania i spamisz z W + E bo na Q szkoda many to prawie co 1 hit. Wiel osob mowi ze slabnie on w late ale jak jest okazja tf bod baronem to nie ma lepszej postaci two j team lateuje potem ty swym ultem a przeciwny adc nie wie co sie dzieje i dostaje serjie i praktycznie lezy jesli robisz go bardziej pod AD

Opublikowano

Nie opłaca się, jest beznadziejny już w mid gamie, nie trać na niego czasu.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...