Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małe pytanko

igos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko na szybko, a mianowicie:

Działają wam serwery od EA?? Te 'Salty Precels'. Założyłem solda w royal, czekałem na oniec warroma(akurat grała dla natio) dziś próbuje pograc właśnie owym soldem i odziwo na 2 lvlu nie dołącza mnie do tych low-lvlowych gier, wogóle na serwery branzona, leetservers, itp.. Macie może coś podobnego?? Bo nie mam zamiaru grać 2 lvl na 26-30, z 13 w moim teamie..

Opublikowano

Widać ea leci na kase, a serwie nie zrobią dobrze. Dawniej low levele były w przydziale 1-10. Mam obecnie 16 poziom, ale często są 30 tam gdzie gram. To troche denerwuje, bo to noobbashing, ma wszystko rozłożone i ciśnie każdego z lasera.

Opublikowano

Widać ea leci na kase, a serwie nie zrobią dobrze. Dawniej low levele były w przydziale 1-10. Mam obecnie 16 poziom, ale często są 30 tam gdzie gram. To troche denerwuje, bo to noobbashing, ma wszystko rozłożone i ciśnie każdego z lasera.

Mniej serwerów, stare oprogramowanie na nich.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...