Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z silver do golda

Best Niddale EU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy zdaaze wbic z silver IV do golda?

Otoz rozegralem te 10 rankedow i niestety przez polaczkow 5/5 i mnie rzucucilo do silver

nienawidze polaczkow ( wiem sam nim jestem)

ale jak mozna grac ashką i miec 13 farmy w 24 minucie !?

trynda 0/6 na jungli w 10-.- tlumaczyl sie " sory i first time Trynda " zwyzywac i zakopać

Ostatnio tak sie wkur.... ze rozjeb.... sluchawki warte 60 zl o sciane xddd

no wiec przechodzac do rzeczy

gram niddalka na midzie w miare dobrze mi nia idzie :))

i chce wbic do konca sezonu 3 wbic tego golda i otrzymac te skorke eliski

wiem jestem pazerny xD

Opublikowano

Masz 2tyg, teoretycznie dasz radę, praktycznie wątpię ;) Powód? W niższych ligach pewnie trolle/afk, a jak trafią ci się normalni ludzie, powygrywasz kilka meczy, awansujesz do wyższej ligii, automatycznie wzrośnie ci mmr i zaczniesz trafiać na gold5 - trolli xD Nie no, wszystko jest możliwe, ale imo łatwiej jest zagrać trójki i wejść do golda ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie wbijesz - dlaczego? Postaram opisać się jak najjaśniej. Wiesz dobrze o tym, jeżeli jesteś pod wpływem nerwów (czytaj. kiedy przegrałeś przez team przykład z Ashe i Trynda) nie masz szans na jakąkolwiek wygraną. Lepiej jest po prostu ochłonąć, przeczekać parę godzin iść napić się jakiegoś piwa czy coś w tym stylu. Rozwaliłeś słuchawki warte 60zł - nie szkoda Ci ich? Wszystko zrobiłeś pod wpływem nerwów - pamiętaj, to tylko gra, nie ma co się wkurzać. Każdy ma lepsze dni oraz gorsze. Popracuj trochę w grupie, jeżeli posiadasz feeda nie obijaj się tylko pomóż bot'u, ewentualnie komuś innemu, którzy mają kłopoty na lane. Zawsze gram pomocy może doprowadzić z flamiącego teamu do czystej i łatwej wygranej. Dla mnie, jeżeli nie ochłoniesz po przegranej grze i będziesz kontynuował grę pod wpływem emocji, nie ma co liczyć na wyższą ligę. Przyjmij to do siebie, czasami to pomaga, a czasami mój tekst po prostu spływa jak woda po liściu..

Powodzenia! ;)

8372383248.png
Opublikowano

Co z tego że wolisz?

1: Nidalee nie Niddale ;o

2: Kayle ma boski DMG+Slow+heal i ulti które jest najlepszym ultem do carryowania gier (rzucasz na ADC przy low HP i tf insta win).

Jak chcesz wiedzieć to ja od Silvera V do Platyny V nakurwiałem:

Lee Sin

Kayle

Corki/Ezreal/Vayne (okazjonalnie gram ADC).

Te 5 postaci.

Opublikowano

Co z tego że wolisz?

1: Nidalee nie Niddale ;o

2: Kayle ma boski DMG+Slow+heal i ulti które jest najlepszym ultem do carryowania gier (rzucasz na ADC przy low HP i tf insta win).

Jak chcesz wiedzieć to ja od Silvera V do Platyny V nakurwiałem:

Lee Sin

Kayle

Corki/Ezreal/Vayne (okazjonalnie gram ADC).

Te 5 postaci.

wiem ze nidalee ale nazwa byla zajeta :) i mam niddale

i przez to sie przyzwyczaiłem do niddale xD

ALE OK DZIEKi ;d

Opublikowano

Nida jest beznadziejna na obecną metę... Co z jej poke'u jak większość umie to ominąć+ odraz się wpierdolą a Nida w tfie nic nie robi... stać i czekać na dzidy nie ma co a w kocie się wbijesz to dostaniesz burst na ryj i leżysz.

Opublikowano

Nida jest beznadziejna na obecną metę... Co z jej poke'u jak większość umie to ominąć+ odraz się wpierdolą a Nida w tfie nic nie robi... stać i czekać na dzidy nie ma co a w kocie się wbijesz to dostaniesz burst na ryj i leżysz.

Według mnie Nida jest zajebista w tej mecie. Dziwi mnie tylko czemu ludzie wchodzą nią spokojnie do D1, skoro jest tak beznadziejna.

Jeśli zadajesz takie pytania to prawie na pewno nie wbijesz Golda w SoloQ, łatwiej będzie Ci grać TT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...