Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotyczące BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam kilka pytań dotyczących bola.
1.Ciężko się go obsługuje ?
2.Czy żeby wspomóc sobie "last hity" muszę mieć konto premium
3.Jeśli nie , to podacie jakiś dobry skrypt z last hitowaniem ?
4.Co dają te skrypty ? po wciśnięciu guzika skrypt będzie za mnie last hitował czy jakoś mi się podświetli ten którego mam kliknąć czy co ?
5.Ile farmy dam rade wyciągnąć z tym po jakiś 20-30 minutach gry?
6.Jest ktoś kto ma 20-30 minut żeby mi objaśnić co i jak z instalacją etc. chodzi mi tylko o to z tym last hitowaniem nie chcę nic więcej.

Za każdą sensowną odpowiedź daje like ;)

Z góry dzięki

Opublikowano

Siemka.

Mam kilka pytań dotyczących bola.

1.Ciężko się go obsługuje ?

2.Czy żeby wspomóc sobie "last hity" muszę mieć konto premium

3.Jeśli nie , to podacie jakiś dobry skrypt z last hitowaniem ?

4.Co dają te skrypty ? po wciśnięciu guzika skrypt będzie za mnie last hitował czy jakoś mi się podświetli ten którego mam kliknąć czy co ?

5.Ile farmy dam rade wyciągnąć z tym po jakiś 20-30 minutach gry?

6.Jest ktoś kto ma 20-30 minut żeby mi objaśnić co i jak z instalacją etc. chodzi mi tylko o to z tym last hitowaniem nie chcę nic więcej.

Za każdą sensowną odpowiedź daje like ;)

Z góry dzięki

1. Nie

2. Nie

3.

http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/

4. Ten skrypt powyżej będzie sam za Ciebie atakował, natomiast jeżeli wolisz skrypt który będzie wylącznie podswietlal, to takie też są ^^

5. Skrypt za Ciebie sam gry nie wygra, mimo, że będzie lasthitował warto używać mózgu. Tzn. biorąc katarinę na takiego fiddelsticka nie oczekuj, że skrypt poprowadzi Cię do zwycięstwa. Pomoże, ale umiejętności są priorytetem. Ile dokładnie będziesz miał farmy ciężko powiedzieć, bo zależy to bardziej od Twoich umiejętności/pozycjonowania i wielu innych czynników.

6. Wszystko to jest dziecinnie proste, a na forum masz z 3 poradniki dotyczące instalacji, wystarczy poszukać.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

dolaczam sie do pytan, jak mam zrtobic konto do bola ?? jest w stanie ktos zrobic temat i objasnic Dokladnie Kroczek po Kroczku co trzeba zrobic ? bd wdzieczny ;/
Rzuce 10 lajkow za pomoc (jesli bedzie dzialalo) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...