Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bol - Failed to download

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj pobrałem sobie Bola chciałem wbić 30 lvl soraką na weście ponieważ gra na nordicu mi się znudziła a nie chce mi się od nowa wbijać 30 lvl.

Niestety ale przy logowaniu wpisując dane wyskakuje mi błąd "failed to dowload" Niewiem dlaczego :/

Próbowałem wyłączanie antywirusa oraz zakładałem nowe konta w bolu ale nie pomogło. Liczę na pomoc i odpowiednio nagrodzę :)

Opublikowano

* If you dont have Bol under Appdata/Roaming just creat empty folder and rename it to BoL

Go /Appdata/local(or roaming)/Bol and delete config file

Opublikowano

Jestem ciekaw czy czytałeś poprzednie tematy w dziale zanim napisałeś ten temat.... Na pewno nie bo od wczoraj tematów tego typu jest chyba ze 3. Nie potrzebne jest zakładanie nowego tematu skoro odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w innym temacie. Po co non stop zakładać nowe tematy z tymi samymi pytaniami ? Kiedyś ktoś zechce tu czegoś poszukać i jedyne co zobaczy to podobne albo prawie takie same nazwy w tematach, że aż w oczach się mieni a szukać odechciewa się wszystkiego

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Jestem ciekaw czy czytałeś poprzednie tematy w dziale zanim napisałeś ten temat.... Na pewno nie bo od wczoraj tematów tego typu jest chyba ze 3. Nie potrzebne jest zakładanie nowego tematu skoro odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w innym temacie. Po co non stop zakładać nowe tematy z tymi samymi pytaniami ? Kiedyś ktoś zechce tu czegoś poszukać i jedyne co zobaczy to podobne albo prawie takie same nazwy w tematach, że aż w oczach się mieni a szukać odechciewa się wszystkiego

Tak. Czytaj ze zrozumieniem próbowałem kilka rzeczy i nie działało. Kolega nad tobą mi pomógł.

Do zamknięcia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...