Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|||..::Hardcore69::..|||..::Reklama u Zyczu::..|||::..Ranking na Stronie..::||| PVP start 17:00

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strona z odnośnikiem do forum, zakaz umieszczania

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Podanie Na Moderatora

1.Wiek - 16 lat

2.Nick z Gry - McSiurek

3.Odeznanie Komend - 10\9

4.Obowiązkowy Ts3\Skype - Narazie Skype , lecz niedługo TS3 . Skype tylko na PW

5.Czas jaki poswiecic mozesz na Server - W dni szkoły od 2-6 godzin , Weekend 6 - 10 godzin

Opublikowano

Podanko na Moderatora lub Helpera na co mnie przyjmiecie :-)

-Nick z Gry: 12ddxd

-Obeznanie Komend: 98% wszystkich komend

-Obowiazkowy TS.3/Skype: tak mam, nawet masz mnie na skypie (obalacz)

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: 4 godziny

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Wbije na te 2-3 godzinki. Stawiam, że serwer padnie w ciągu 24h -.-

4min. i już pierwszy reset -.-

Opublikowano

Wbije na te 2-3 godzinki. Stawiam, że serwer padnie w ciągu 24h -.-

server nie padnie. Skad ta mysl ze padnie???... Chyba nie robili bysmy reklamy u zycza ktora kosztuje naprawde sporo... Cos sie buguje ranking i wywala server. Chwilowo nie bedzie rankingu

MQpg.png

Opublikowano

Serwer jak na razie fajny, ale lagi są okropne oO. I ktoś mi powie skąd dostać diax miecz? :D

Opublikowano

Serwer jak na razie fajny, ale lagi są okropne oO. I ktoś mi powie skąd dostać diax miecz? :D

Zaraz dodam skrzyneczke z patykiem. Przepraszam najmocniej. ale zapomnialem :D mam wielki spam. Wybacz

MQpg.png

Opublikowano

Spoko, zostałem zbanowany za to, że wyzwałem kolesia który podjął się walki mając lepszy set i uciekł z mapy na spawn Wasz ban spowodował że straciłem jedne z najlepszych itemów jakie miałem: 10 diaxów, miecze sharp 2 i 1, buty diax prot 2, spodnie żelazne prot 1, 2x napierśniki żelazne prot 3, złoty kas prot 4 i elementy diax zbroi, 16 goldów, poty na sile/regeneracje, szybkość i inne dobre itemy. Wchodząc ponownie musiałem wcisnąć Respawn, ponieważ kochana i doświadczona administracja mnie zabiła i jeszcze mi dała mute. Jak tak to będzie wyglądać to nie wiem, jak trzeba to też wam podpowiadam co jest źle, staram się pomagać, a wy traktujecie mnie jak śmiecia.

Opublikowano

Takim czymś tracicie stałych graczy, bo jak się uczepie jakiegoś serwera, to gram na nim do końca.

Opublikowano

Spoko, zostałem zbanowany za to, że wyzwałem kolesia który podjął się walki mając lepszy set i uciekł z mapy na spawn Wasz ban spowodował że straciłem jedne z najlepszych itemów jakie miałem: 10 diaxów, miecze sharp 2 i 1, buty diax prot 2, spodnie żelazne prot 1, 2x napierśniki żelazne prot 3, złoty kas prot 4 i elementy diax zbroi, 16 goldów, poty na sile/regeneracje, szybkość i inne dobre itemy. Wchodząc ponownie musiałem wcisnąć Respawn, ponieważ kochana i doświadczona administracja mnie zabiła i jeszcze mi dała mute. Jak tak to będzie wyglądać to nie wiem, jak trzeba to też wam podpowiadam co jest źle, staram się pomagać, a wy traktujecie mnie jak śmiecia.

Kolego. Dostales Kicka a nie bana. poza tym dostales go na 2min. Za ciagle spamienie i wyzywanie graczy. W regulaminie pisze wyraznie Aby nie wyzywac i nie przeklinac. Panujemy nad Emocjami. ;) Pozdrawiam

MQpg.png

Opublikowano

Kolego. Dostales Kicka a nie bana. poza tym dostales go na 2min. Za ciagle spamienie i wyzywanie graczy. W regulaminie pisze wyraznie Aby nie wyzywac i nie przeklinac. Panujemy nad Emocjami. ;) Pozdrawiam

Nie rozumiem jesteś Administratorem serwera i nie ogarniasz jego komend. Wytłumacz mi jak można dostać kicka na 2 minuty ... ?

Opublikowano

Nie rozumiem jesteś Administratorem serwera i nie ogarniasz jego komend. Wytłumacz mi jak można dostać kicka na 2 minuty ... ?

Mozna to w ten sposob zinterpretowac. 2min to malo aby nazwac to banem, Ale po czesci masz racje /tempban. To ban.

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...