Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysiek_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 2 problemy: 1. dość denerwujący, gra wyrzuca mnie do pulpitu przy ładowaniu lokacji, nie zawsze ale często - np. wychodzę z gildii złodzieji przez kapliczkę, słyszę już dźwięk przesuwanej płyty i nagle widzę pulpit ;). Przeważnie robię quicksavy od razu po wyjściu z jakiejś lokacji i właśnie w tym momencie wyrzuca, bez zapisywania także wyrzuca, jednak gra się "szybko" zapisuje i nic nie tracę - muszę tylko włączyć grę jeszcze raz. Jest to dość problematyczne. 2. tutaj jest już bardziej problematyczny problem :P a mianowicie podczas ataku wampirów na Riften (Pęknina chyba xD) zginął Balimund. Nie zauważyłem tego i poszedłem dalej, gdy następnego dnia zaczepił mnie kurier z zawiadomieniem spadkowym poszedłem na targ i zobaczyłem go martwego. Użyłem na nim komendy "resurrect" on wstał i poszedł robić coś w kuźni (gdy respiłem go w nocy szedł do domu i znikał o.O). Niby wszystko spoko, ale nie mogę już od niego nic kupować, a także się uczyć. Na jakimś zagranicznym forum czytałem, że przy śmierci stracił przynależność do jakiejś gildii umożliwiającej handel bądź naukę. Dodam jeszcze, że mam sava przy jego zwłokach przed ożywianiem. Mam Skyrima 1.9 coś i wszystkie DLC. Czy jest jakaś możliwość za pomocą komend przywrócenie go do poprzedniego statusu społecznego? Czy po prostu umarł i ma być martwy? Bardzo mi zależy aby widzieć go żywym ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie masz save wcześniejszego, zanim zginął ? Jeśli nie no to chyba dupa :c

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

1. Mam mody

2. Sava nie mam, komendy nie działają

Ale jak to mój kolega stwierdził: "Kto umarł ten nie żyje" więc pogodziłem się z tym i gram dalej xD

I tak btw. to temat już do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...