Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GMH / Global Martial Heroes ODT

Michaeel107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam próbuję od dłuższego czasu spróbować w Cheat Engine Ulepszyć itemki dodać kase na Open Debug Test GMH i nic z tego pomoże mi ktoś z tym szukałem po internecie tematów i różnych tutoriali jak za pomocą Cheat Engine można dodać zmienić lub ulepszyć rzeczy w grach online lecz nikt tego nie pokazuję a na swoich błędach się już nie nauczę bo próbowałem chyba wszystkiego co potrafię ja w Cheat Engine zrobić.Może jakaś pomoc linki jak zhakować gry online.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

OMG, co wy kurwa myślicie, że pobierzecie darmowy program i w minutke sobie zmienicie wartości w grach multiplayer?

To chyba coś Wam w główkach się pojebało, ile razy kurwa mówić, że się nie da!

CHEAT ENGINE jest przystosowany głównie do gier offline i w dodatku teraz każda gra jest tak zabezpieczona, że gówno zrobicie.

Dane, które znajdują się na serwerach, nie mogą zostać zmienione za pomocą tego programu i innych.

Nawet wysyłanie pakietów nic nie da.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Mylisz sie Metin2 :) ja tym programem dokonalem pewnych zmian w grze online :)

Dobra, też zrobiłem SH i inne, które wspomagały w grach ale to nie tak kolosalne rzeczy jak zmiana złota w grze itp.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Dobra, też zrobiłem SH i inne, które wspomagały w grach ale to nie tak kolosalne rzeczy jak zmiana złota w grze itp.

Ha proste, dublowanie itemkow nie jest latwe. Chociaz mozna ogarnac item ktorego nie ma. Mozesz go zalozyc i wykorzystywac i nikt inny go nie widzi. Wystarczy ze znasz pakiety odpowiednie. Ale swoja droga to nie jest łatwe ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Kurwa, panie Metin2Singapore, nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Akurat w GMH jest to wykonywalne. Dziękuje pozdrawiam

@Antywarn Yyy zrenstaluj Cheat Engine moze pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...