Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock nie chce się uruchomić

killaz7531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż gdy chciałem włączyć grę to dosłownie mrugnęło tylko okienko z HackShield i nic się nie działo, szukając rozwiązania na forum natknąłem się na pewną poradę jednego z użytkowników, aby zmniejszyć wartości liczb o 1 w pliku version. Zrobiłem tak jak było napisane i przy próbie odpalenia Warrocka moim oczom ukazuje się takie okno:

http://i.imgur.com/re0ypq0.jpg

Nic nie mogę wdusić, ponieważ przyciski są zablokowane, po próbie reinstallu powinno wgrywać patch'e, prawda? Otóż tak się nie dzieje, nadal jest to samo zablokowane okno. Jakieś pomysły?

PS. Mam nadzieję, że nie dostanę punktów za off topic w swoim temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jesli masz antywirusa to go wylacz, zapore Windows rowniez. Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008.

P.S Na przyszlosc nie rob dodatkowego tematu jesli opsiales swoj problem w innym. Ktos go na pewno zauwazy i odpowie.

Opublikowano

Jesli masz antywirusa to go wylacz, zapore Windows rowniez. Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008.

P.S Na przyszlosc nie rob dodatkowego tematu jesli opsiales swoj problem w innym. Ktos go na pewno zauwazy i odpowie.

Napisałem w innym to mi dali 5 warn pointów. Wszystko co wymieniłeś mam wgrane, anty wirusa nie mam. Warrock wczoraj działał normalnie a później jak chciałem go odpalić przestał.

Opublikowano

Nie wiem, pobieram od nowa. Mam szybkie łącze więc za 5 minut będę miał WarRock'a na dysku. Spróbuję go wgrać na dysku C.

Nadal to samo...

PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM :(.

OK, problem rozwiązany, prosze o zamkniecie. Podziękowania dla weeedx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...