Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość w cs'ie

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, mój kolega przyszedł i zrobił mi małego ''trola'' ustawił mi rozdzielczość na 2000x1800(coś w tym stylu) i wyłączyła się gra. Gdy ponownie włączam pojawia mi cały czarny monitor i piszę ''Przekroczenie Zakresu''. Co mam zrobić? Próbowałem w właściwościach zmieniać rozdzielczość, ale to nie pomogło.. Mam Windowsa 7.

Opublikowano

Zakładam, że masz steam także jak wejdziesz w "Moje Gry" i klikniesz PP myszy na grę to pojawi się coś takiego jak "zaawanasowane opcje uruchamiania czy jakos tam" i wpisz tam bez apostrofów '-width: 800 -height: 600' i powinno sie otworzyc w rozdzielczosci 800x600

Dlagracza.com - mój sklep dla graczy :-) Czyli wszystko do gamingu: myszki, klawiatury, słuchawki, podkładki itp Zapraszam : )

Opublikowano

Klikasz prawym na skrót counter strike, przechodzisz do tabelki element docelowy i po ścieżce do pliku hl.exe wpisujesz -w 640 -h 480, lub jakaś inną rozdzielczość jaka ci odpowiada.

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Jest taka linijka z ścieżka do pliku hl.exe poszukaj dokladnie. Niestety nie posiadam non steama wiec nie moge pokazać ci na ss. Może ktoś inny ci pokaże.

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

a w confing nie można wpisać rozdzielczości po prostu ??

Już dobrze nie pamiętam :P ale to chyba też rozwiązanie :) i raczej najłatwiejsze :)

Dlagracza.com - mój sklep dla graczy :-) Czyli wszystko do gamingu: myszki, klawiatury, słuchawki, podkładki itp Zapraszam : )

Opublikowano

Zmieniasz parametry startowe w ten sposób.

Klikasz PPM na ikonkę, którą włączasz CS'a, z menu kontekstowego wybierasz "Właściwości". Powinno tam być okienko "Element docelowy" a w nim ścieżka do HL. Po hl.exe dopisujesz parametry startowe: "-width: 800 -height: 600", czyli będzie wyglądał na przykład tak:

"C:/Gry/CS/hl.exe" -width: 800 -height: 600

Możesz mieć np. cstrike.exe, w tedy robisz to samo. Jakby nie działało, podeślij screena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...