Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Powrót Tuora

~bonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż udało mi się odzyskać pliki Azarona (a właściwie Tuora) postanowiłem go reaktywować. Dlaczego? Projekt cieszył się dobrą sławą, był to serwer easy/easy medium których tutaj brakuje...no i z własnej satysfakcji. Co się zmieniło?

• Został dodany 200 level
  • Zmiana broni oraz zbroi na przyjemniejsze dla oka
  • Nowy, odchudzony client
  • Polepszono exp - do 100 poziomu exp leci bardzo fajnie
  • Nowe dungeony, wyzwania
  • Usprawnienia gry (komunikaty, questy)
  • Zmiana systemu gry (teraz każdy znajdzie coś dla siebie)
  • Autorskie systemy oraz nowości.
  • I wiele wiele więcej

Wiem, że pewnie zostanę 'zgaszony', ale w sumie raz się żyję, robię to dla Was. Po nabyciu nowego doświadczenia z innymi serwerami wiem czego można się spodziewać i postaram się spożytkować moją wiedzę najlepiej jak potrafię. O końcu Tuora i Azarona nie muszę mówić - skończyli przez załogę. Obecnie pracuję sam i jest mi z tym dobrze. Nazwa serwera? Jeszcze nie wiem, ale serwer na pewno zobaczycie na dniach. Start? W najbliższym tygodniu (prawdopodobnie przyszły weekend). Dobrze, ale skoro to SS to może kilka zdjęć z gry? Nie zaszkodzi.

Powiększone Spoty

sftk.jpg

nuhq.jpg

Set ekwipunku dla wojownika (przykładowy)

8t70.jpg
30z3.jpg
nbx2.jpg
whlf.jpg
qyeh.jpg
77cl.jpg

Komnata smoka

Wymiana szkatułek na broń na 75 poziom

flb6is.jpg827wnv.jpgvd8dwv.jpg

Wytwarzanie tygrysów bengalskich

4geozk.jpg

kpyek2.jpg

9vw18w.jpg

dl7bmh.jpg

Sprzedaż złota

veuj2k.jpg

cvvbhj.jpg

Wymiar Władców

8nb9.jpg

Jest tego mało bo to ma być zapowiedź - macie popatrzeć na tort i podnieść apetyt. Pokazałem w sumie losowe rzeczy, te mniej i bardziej potrzebne. Cóż co tu dalej pisać, generalnie rzecz biorąc to start na dniach, poczytajcie prezentacje Azarona/Tuora - serwer był dobry, tylko team był niekompetentny. No to miłego dnia.

gwo9.jpg

Opublikowano

No nie ma źle, dosyć się mi to podoba :)

Ciekawe jak Ci to wyjdzie, czy uda Ci się odtworzyć serwer.

Przecież to był mój serwer i działam na aktualnych plikach :D

gwo9.jpg

Opublikowano

Interesuje mnie Twój prawdziwy nick :D Fakt, masz rację.. takich serwerów brakuje, tylko reklamę w tych czasach też musisz posiadać, mam nadzieję, że wszystko wypali i będzie można pograć za te kilka dni.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Interesuje mnie Twój prawdziwy nick :D Fakt, masz rację.. takich serwerów brakuje, tylko reklamę w tych czasach też musisz posiadać, mam nadzieję, że wszystko wypali i będzie można pograć za te kilka dni.

Quake (stary gm na Azaron) wystarczyło się do mnie odezwać na PW i byś wszystko wiedział byku :)

gwo9.jpg

Opublikowano

Generalnie faza działania będzie taka, na początek damy 180 poziom maksymalny. Żeby było co osiągnąć, gdy znaczna ilość ludzi osiągnie maksymalny poziom, ruszy update, który doda nam właśnie nowości pokroju map czy ekwipunku. Na pewno nudzić się nie będziecie.

gwo9.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Projekt zapowiada się dobrze i mamy nadzieję że tak pozostanie. Ja nawet ostatnio pod filmem z Promo Azarona dostałem komentarz, że szkoda że coś takiego nie powróci. :D

9egs.png

be ready for ivertis

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...