Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty na pergamin

rysio678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja leciałem z lewy dolny na skos i boty za mną i potem jak dopłynęły do mnie to poustawiały się i mnie nie biły. Serio. Wiem, że może troche śmieszne ale jak tak robie :)

Opublikowano

ehhh fajnie by było gdyby też mi się tak lagowało ....ostatnio robiłem kozę i próbowałem kilka razy .... nic , nie ważne czy mi brakowało 10k hp czy 70k (tak tak jestem cienki bo mam podstawę 100k) nic. cały czas mnie lały

Opublikowano

ehhh fajnie by było gdyby też mi się tak lagowało ....ostatnio robiłem kozę i próbowałem kilka razy .... nic , nie ważne czy mi brakowało 10k hp czy 70k (tak tak jestem cienki bo mam podstawę 100k) nic. cały czas mnie lały

Mi kiedyś lagowały się non toper i raka można było w mig zrobić , a teraz nie moge :((

Opublikowano

ja nawet nie latam z góry na dół, czy po skosie ;)

jestem nadpalony odpływam na w miarę bezpieczną odległość, włączam repke i czekam aż podłyną

czasami bywa tak że jeden albo dwa boty atakują - to albo je kończę w pierwszej kolejności

albo znów odpływam i włączam repkę i czekam aż dopłyną

stają na każdej mapie bonusowej

słyszałem też o jakimś bugu z robieniem na ostatniej fali - tak aby zaliczało kolejna falę, lecz podobno dostaje się perły tylko za ostatnią falę reszta w piach

- zna ktoś szczegóły ?

Opublikowano

Mi kiedyś lagowały się non toper i raka można było w mig zrobić , a teraz nie moge :((

no właśnie mi KIEDYŚ też. po prostu podpływałem w róg. reperka i boty stały ew. 2 lały reszta stała grzecznie ... a teraz ? nic ... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...