Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Let`s Play Concordia #2 by Rawness - Polowanie na Hea Tae

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, tym razem macie okazję zobaczyć m2 na serwerze Concordia w pełnej okazałości. Podzielę się z wami swoją trasą do dropienia w m2, oraz dowiecie się gdzie respia się metki, co z nich dropi oraz czym jest Hea Tea i jak go ubić. Miłego oglądania.

http://www.youtube.com/watch?v=9Zm3098eifM&list=PL0ch6qk8TnOlj1NCTcuQ7q6fLMtv8O2bp&index=2

Oglądajcie, oceniajcie, komentujcie =) Więcej filmów jest już dostępnych na moim kanale!

Opublikowano

serwer Concordia to już nie jest to samo co kiedyś, mam na myśli faworyzacje kilku graczy, lecz co do twojego filmu to ładnie, oby tak dalej, powodzenia.

Opublikowano

Dzięki. Co do faworyzacji poszczególnych graczy to się nie spotkałem z niczym takim, jedynie wiem o akcji bicia się 2 gildii do której postanowił dołączyć GM i zostały wyciągnięte z tego konsekwencję także administracji nie mogę nic zarzucić i jestem z niej zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...