Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BungeeCord Na Hostingu lvlup.pro

PLRosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem na tego typu hostingach nie ma możliwości uruchomienia kilku serwerów, ale aby się upewnić napisz najlepiej do ich supportu. ;)

Pozdrawiam.

Dokładnie nie da się ! Nie ma co spinać

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

Możesz też napisać do administratora serwisu, aby wgrał bungeecord i zmienił plik startowy, dzięki czemu będziesz mógł odpalić bungeecord.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na hosting samemu mozna wgrywac silniki tylko nazwa silnika musi byc zgodna z ID konsoli

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale wy sie wszyscy znacie??? Takich bzdur jeszcze nie słyszałem. Po co pisaccokolwiek jak sie nie ma o tym pojęcia??

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

wchodzisz w pliki bungeecorda

config.yml tam na dole masz serwy dodajesz itd (dajes ip xyferkowe+port)atawiasz domyslny serw i git:-)

Opublikowano

Jeszcze raz powtórze ale wy sie wszyscy znacie. Jak narazie to wogóle nie mozna włączyć serwera z silnikiem Bungeecord na hostingu lvlup i to nie z winy lvlup. Gość zadał proste pytanie a każdy z was pisze bzdury i żaden z was nie napisał nic sensownego. Pytanie dlaczego za posta wyżej dostałem ostrzeżenie????

Da się zrobic Bungeecord na lvlup. Nie jest to proste ale sie da . Mi sie to udało i serwer mi ruszył i działa. Oczywiście potrzebujesz dodatkowego serwera na którym zainstalujesz silnik Bungeecorda - do znalezienia w necie bez problemu. Potem potrzebna dobra i dokładna konfiguracja pliku config.yml która prosta nie jest ale do zrobienia. Też jest sporo tut w necie - obejrzyj TrekTa fajnie to pokazał.

W razie problemów wstaw swój config pomogę.

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...