Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Filezilla

ktosiek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chcę postawić serwer dla siebie i kilku kolegów na hamachi na plikach by Taki_niesmialy. Robię wszystko tak jak jest na wideotutorialu, aż w końcu dochodzę do momentu, w którym muszę połączyć się z serwerem Filezilla. Wszystko robię tak jak powinienem, ale pojawia się czerwony napis (Błąd: Zbyt długi czas oczekiwania na połączenie) i wszystko dzieje się od nowa. Ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano
/etc/rc.d/netif restart 

wpisujesz za kazdym razem po uruchomieniu maszyny, po uprzednim skonfigurowaniem sieci w sysinstall - robisz to tlyko raz na poczatku pewnie w tucie bylo

aFMA3pg.png

Opublikowano

@Mastick 100% pewien, IP z Hamachi z końcówką 100, login i hasło takie jak były podawane w temacie, port 22

@Isair Wpisuję.

w takim razie na 50% wpisales zle adresy w sysinstall, a drugie 50% to nie ustawiłeś briged adapted card w ustawieniach karty sieciowej w virtualboxie

aFMA3pg.png

Opublikowano

Naprawione.

Korzystając z okazji: Kiedy włączam launcher i klikam start wyskakuje mi:

Nie można uruchomić programu lub funkcji \??\C:\Program Files\PanghihinayangMt2\metin2.bin albo ten program lub funkcja nie działa z powodu niezgodności z 64-bitowymi wersjami systemu Windows. Skontaktuj się z dostawcą oprogramowania, aby uzyskać informacje, czy jest dostępna wersja zgodna z 64-bitowymi systemami Windows.

Co zrobiłem źle?

Naprawione. Nowy problem:

http://i.imgur.com/VZJwbJg.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...