Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak robic Refy?

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zrobić sobie pare refów na konto i mam pare pytań.
1. Ile muszę zrobić refów, by Riot zaczął się dopieprzać?
2. Musze potwierdzać E-mail na refie czy coś, czy moge podać jakiś nieistniejący? (Nie chce mi się nowych maili robic, a nie trzeba potwierdzać).
3. Do jakiego levelu robić Ref'y?
4. Czy jak będę miał podobny nick/nazwę konta, to Riot może się szybciej dopierdolić?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

1.Nie wiadomo,ale jak będzie około 20 to może Ci cofnąć.

2.Raczej nie-tak jak zwykłe konto.

3.do 10.

4.Tak,ale raczej polecam Ci robić jakieś normalne nicki bo jak będą podejrzane to wisz.. ;d

Opublikowano

Mogą być takie nicki:
MateuszDemaciaPierwszy, MateuszDemaciaDrugi, MateuszDemaciaTrzeci i tak dalej, czy łomy z Riotu się kapną że coś nie teges?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Pasjonat
Opublikowano

Mogą być takie nicki:

MateuszDemaciaPierwszy, MateuszDemaciaDrugi, MateuszDemaciaTrzeci i tak dalej, czy łomy z Riotu się kapną że coś nie teges?

Robiłem sobie mxj1, mxj2 i chyba do mxj15, potem zacząłem jakieś trollowe robić i nie zauważyli nic.

.

Opublikowano

Nie dopieprzą się nawet jak masz podobne nicki, musiałbys zorbić ze 200 kont żevy się tobą zainteresowali. Ja jak zakładałem konto to nazwa konto wyglądała tak nick1, nick2, nick3. Wszystkie nicki takie same tylko numery się różniły. Nikt mi się nie dowalił :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...