Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Symfonii C++

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Chce kupić symfonie C++ standard ale słyszalem ,że jest kilka edycji tej książki.

Możecie mi dć linka do allegro z tą najnowsza wersją?

Dam like.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Jest kilka edycji tej ksiazki najnowsza jest edycja oznaczona jako "Standard". Zawiera ona standard jezyka 03. Obecnym standardem jest 11 jednak nadal zakup symfonii jest dobrym pomyslem bo kod ktory znajdziesz w tej edycji nadal bedzie dzialal bez problemu.

Tu masz link do przykladowej akcji: http://allegro.pl/symfonia-c-standard-tom-1-i-2-grebosz-jerzy-i3645943249.html

Jednak jak juz wspomnialem najwazniejsze kryterium to edycja "Standard" bo kod ze starszych wydan nie zawsze bedzie sie dalo skompilowac. Takze mozesz szukac taniej/w twojej miejscowosci.

Ze swojej strony polece moja stronke z odpowiedziami do Symfonii bo nie sa dolaczone do ksiazki: http://www.cplusplus.xaa.pl

Po rozwiazaniu zadan bedziesz mogl sobie porownac wyniki ;)

Sam sie jeszcze ucze wiec odpowiedzi sa do 9 rozdzialu ;) Regularnie uzupelnianie wiec pewnie do momentu zakupu przez Ciebie pierwszy tom bedzie gotowy.

void_bit.jpg

Opublikowano

Edycja ostatnia, zmieniona - tylko i wyłącznie. Z tego co pamiętam jest to trzecie wydanie.

btw. cholera, właśnie zgoniłem swoją, a miałem w idealnym stanie obydwa tomy ;D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@up

It's not that hard to read all topic. -report.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...