Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sneech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na betlol.net można grać 1vs1 o kasę. Istnieją dwa sposoby, żeby się założyć, możesz stworzyć własny zakład bądź dołączyć już do istniejącego na stronie. Przy tworzeniu beta musisz zrobić grę custom z dokładnie podanymi informacjami widniejącymi na stronie beta (tj. nazwa gry, hasło, mapa, tryb gry, wielkość drużyny), przy dołączaniu wystarczy znaleźć na liście gier customowych podana nazwe gry i do niej dołączyć. Jeżeli gra się nie rozpocznie, bitcoiny zostaną zwrócone na Twoje konto.

Zapraszam.

Opublikowano

Hehehe, zaraz wbijam się założyć tam z kimś o kasiorkę. Oczywiście nikt nie musi wiedzieć, że będę miał odpalonego BoL'a ze skryptem na Ryza, heuheuheuhe

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Służą do płatności przez neta, coś jak PaySafeCard

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Jak tam założyć konto? Bo nie ogarniam o.O

@o co chodzi z tym rune page i bonus code w reje? :P

tam masz podany kod musisz tak nazwac strone na runy mi pomoglo

Opublikowano

Dobra, mam to konto ale co ja mam tam zrobić skoro nie mam tych bitcoinsów a gier ( zakładów ) do których niby mam dołaczyć nie ma ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...