Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CoreBot ;c

patras1357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. Mam dwa konta 30 druid i 8 palladin. Chciałbym ustawić w tym CoreBocie żeby mi bił postawione przez druida monki. Jedynie co używa to tylko Exure bo ustawiłem spalanie many. Czy jest możliwość by ubierał speary na rękę, stał w miejscu i bił monka i gdy spadnie mu do 30%hp i mniej to żeby zmienił na drugiego monka który ma 100% hp. Proszę o pomoc.

Opublikowano

na bank da radę, wystarczy odpowiedni skrypt ale niestety nim nie dysponuję...
z tego co sie orientuje jest on podobny do MegaBota wieć poszukaj (jeśli jest, bo pewności nie mam) w menu trainer/skiller powinna być taka opcja.

Opublikowano

Witam mam taki problem. Mam dwa konta 30 druid i 8 palladin. Chciałbym ustawić w tym CoreBocie żeby mi bił postawione przez druida monki. Jedynie co używa to tylko Exure bo ustawiłem spalanie many. Czy jest możliwość by ubierał speary na rękę, stał w miejscu i bił monka i gdy spadnie mu do 30%hp i mniej to żeby zmienił na drugiego monka który ma 100% hp. Proszę o pomoc.

Nie ma problemu, w tym temacie są takie skrypty (zmienianir monków i drugi na wkładanie spearów/kamyków do ręki):

http://corebot.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=37

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...