Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tresh pod ADC?

Lukenson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszny.

Dzięki pasywce bije dużo ze skilli + pasywka z E to mocne aa, ale jednak mały zasięg strasznie.

Na normalach czy w jakimś brązie/srebrze można się pobawić a ADC.

Opublikowano

Thresh jest bardzo dobrym ADC dlatego że ma bonus do armoru i AP jak się dobrze nastackuje to spokojnie z 100+ armoru i AP jak nie więcej

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Thresh jest bardzo dobrym ADC dlatego że ma bonus do armoru i AP jak się dobrze nastackuje to spokojnie z 100+ armoru i AP jak nie więcej

Że "bardzo dobry" to przesadziłeś mocno. Jest "spoko", "średni"

Opublikowano

Thresh był na poczatku uwazany za adc. Potem to sie zmienilo, mysle ze sa duzo lepsze picki ale ten tez nie jest najgorszy.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

nie, to jest wyłącznie suport. nie wymyślajcie już, bo potem się dziwicie dlaczego najpopularniejsze dywizje to V.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nie, to jest wyłącznie suport. nie wymyślajcie już, bo potem się dziwicie dlaczego najpopularniejsze dywizje to V.

Czy mi się wydaje czy ty kiedyś pisałeś jaki to thresh na adc jest świetny?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Pasjonat
Opublikowano

Thresh adc średni, niszczy jedynie gdy gracie Thresh + Blitzcrank, wtedy nie da sie przegrać bota ;d HOOK CITY.

.

Opublikowano

Thresh dostał ninja nerfy na pasyw z E i obecnie nie jest już viable na ADC ani na solotop'a.
Można zamknąć.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Thresh adc jest dobry, jak wali 1 hit nic więcej, przykładowo grałem ja Vayne vs Thresh on mi z 1aa połowę życia, ale ja zoutplayowałem go że nawet nie zdążył mnie więcej razu walnąć.

dobry na normalach i brązie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...