Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MagicToMaster

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

?Nie przypomina nawet trochę metina. Jeżeli już to mega podróbka. Niektórym może się podobać.

Mi się nie podoba ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie można nazwać tego metinem3, bo nie jest od oficjalnych twórców tejże gry. Jest jedynie tworem pasjonatów. Ale trzeba przyznać, że serwer wygląda na godny uwagi :) Ale tylko i wyłącznie pod względem wniesionej świeżości, bo co do ogólnej gry to już nie metin.

Opublikowano

Nie można nazwać tego metinem3, bo nie jest od oficjalnych twórców tejże gry. Jest jedynie tworem pasjonatów. Ale trzeba przyznać, że serwer wygląda na godny uwagi :) Ale tylko i wyłącznie pod względem wniesionej świeżości, bo co do ogólnej gry to już nie metin.

Niby czemu nie metin? Po ss'ach z gry jest wszystko to samo :P lecz jest trochę pozmieniane mają nowe zbroje ogólnie wszystko zmienione skille itp. też z tego co widziałem ciekawi mnie tylko jak wygląda to w praktyce od bodajże 22 jest otwarty 1 serwer także pytanie wybiera się ktoś tam na "zwiady" :P

Opublikowano

Niby czemu nie metin? Po ss'ach z gry jest wszystko to samo :P lecz jest trochę pozmieniane mają nowe zbroje ogólnie wszystko zmienione skille itp. też z tego co widziałem ciekawi mnie tylko jak wygląda to w praktyce od bodajże 22 jest otwarty 1 serwer także pytanie wybiera się ktoś tam na "zwiady" :P

Okaże się w praktyce :) Wbić będzie można już we wtorek, wtedy się rozwieją wszelkie wątpliwości.

Opublikowano

Stary metin2 i tak pozostanie w naszej pamięci jak to za dziecka graliśmy w metina , wbijając ten 50lv na BO to były czasy !
Teraz metin2.pl jest wielkim syfem ratują go tylko prywatne serwery którzy tworzą ludzie dla kasy lub z pasją tak jak ja .

Jeżeli metin3 będzie przypominał chociaż trochę wersję metin2 postaram się skleić z tego pierwszy polski prywatny serwer Metin3 :)

Także zobaczymy

Pozdrawiam Maneris :)

team.png

Opublikowano

Stary metin2 i tak pozostanie w naszej pamięci jak to za dziecka graliśmy w metina , wbijając ten 50lv na BO to były czasy !

Teraz metin2.pl jest wielkim syfem ratują go tylko prywatne serwery którzy tworzą ludzie dla kasy lub z pasją tak jak ja .

Jeżeli metin3 będzie przypominał chociaż trochę wersję metin2 postaram się skleić z tego pierwszy polski prywatny serwer Metin3 :)

Także zobaczymy

Pozdrawiam Maneris :)

Autoironia poziom: HARD. Jak możesz mówić, że robisz serwer z pasją gdy na twoim "serwerze" wojownik w ręku trzyma plastikowego, różowego fiuta?

Opublikowano

Z tego co przeczytałem jeszcze są zmienione wyglądy skilli po prostu estetycznie wszystko pozmieniane a jak z fabułą to nie wiem ale po trailerze wydaje mi się że jest to jakieś "wygnanie" i wszystko zaczyna się od nowa także może być ciekawie ale tak jak pisałem wszystko zobaczy się w praktyce ja już klienta mam teraz tylko czekać aż otworzą pierwszy serwer :P

Opublikowano

Niby ta gra będzie dostępna tylko w języku węgierskim?

Nie tylko będzie dostępna również angielska wersja ale nie wiadomo jeszcze daty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...