Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film o Zombie

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś dobre filmy o zombie ?

+ Dobrze by było gdyby były całe filmy na YT po pl

(nie piszcie takich jak resident evil, noc/dzien itp żywych trupów bo to oglądałem )

#JebacSygnatury

Opublikowano

War z lipa, na youtube takich filmów nie znajdziesz po ścieżka dźwiękowa blokuje film, aczkolwiek ja kiedyś taki znalazłem: Zombieland

Opublikowano

A wiecie może na jakiej stronie znajdę do obejrzenia / pobrania sezony The walking Dead ??

The Walking Dead możesz oglądnąć na :

www.kinomaniak.tv

Zakładasz tylko konto i oglądasz.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jeżeli lubisz krwawe i dosyć drastyczne sceny w których wypadają flaki urwane ręcę wyjadanie wątroby itd polecam Film : Zombie SS , mimo dosyć głupiego zakończenia film dobry a w nie których momentach nawet i straszny :) Pozdrawiam

Opublikowano

Resident Evil, The Walking Dead, world war z, świt żywych trupów, noc żywych trupów, wiecznie żywy, eksperyment terror, horda, brain dead, kroniki żywych trupów, ziemia żywych trupów, wysyp żywych trupów, the vanguard, zombie z barkley, dog house, kurde dużo tych filmów naprawdę kiedyś sam szukałem no i w zakładkach je jeszcze mam ale linki wygasły ;p .

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...