Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]W koncu Silver

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka właśnie przed chwilą wbiłem Silver.Tak naprawde to moje konto i cały czas byłem w Brązie i dziś udało mi się wyjść.Staty miałem 15/1/2.

t147.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Heh nice boosting kont wiesz o tym że to jest karalne ziom? ^_^ Przeczytaj kodeks przywołacza tam wszystko jest napisane czarno na białym B) B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powodzenia dalej, mam nadzieje ze nie boostowane i nie spotkamy się kiedys w grze a ty nie bedziesz umiec grac ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Heh nice boosting kont wiesz o tym że to jest karalne ziom? ^_^ Przeczytaj kodeks przywołacza tam wszystko jest napisane czarno na białym B) B)

Już rozmawiałem z Phreak'iem to mój dobry ziomal, wszystko legalnie luzz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie sadze ze boostowane. W tej grze nidalee mial 80 farmy... Mam nadzieje ze zgnijesz w silverze a twoje mmr siegnie brazu V :)

Oh boże koleś rozwaliłeś mnie ! :D

Ty serio myślisz ze Silver to moje elo ? Nie farmiłem minionków tylko kille więc wyluzuj, nie chciało mi się farmić bo i tak wiedziałem że to wygram.

I nie spinaj się tak bo cię pozwę do trybunału.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No taka prawda. Na początku zawsze się trzeba starać o farmę ale jak widzisz, że będziesz ownił mida/topa to jedziesz po kille i kerujesz i przy okazji czyścisz linie z minionów ;d

Ja ostatnio LeBlanc popierdalam na midzie i mało kto mnie kontruje.. żaden Fizz czy Ahri mi nie naskoczy bo na combo schodzą xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...