Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najkasy Na Fonie Xd

jumakili xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mieliście naj kasy na komie? mi z abonamentów po 55zł uzbierało sie 1291zł :) zbieralem nie całe 2 lata bo jeszcze doladowalem se wczoraj za 50zł (od kolegi na imieniny :D)

@down@ 400zł to sie szybko zbiera ja mialem fona przez 2lata w kacie do ladowarki wyciszony podlaczony i do starych mówiłem ze na moim (nowym telefornie nie mam kasy ) :P

Opublikowano

hmmmm

nie pytaj sie mnie bo mam na abonament

miesiecznie wydaje ok 2500 zloty

najwiekszy jaki mialem to chyba 6000 zl ale to dzwonilem z zagranicy duzo dlatego tak drogo

edit post nr 1234 ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

rotfl, nigdy nie myślałem że można 2500 zł wydać w miesiąc na rozmowy(sextelefon 24/7?)

@up

6000 zł w TYDZIEŃ , tera myślę że wy wszyscy wymyślacie, ja wydaje miesięcznie 20-50 zł jakoś tak :) ALE NIE K***A 2500 zł ;))

Opublikowano

UP jak bys mial k800 i karte 4gb (chyba) to nie sposob nie sciagac gier po 21zł :P ktore w polsce po 1,22 mozna kupic ale wysylanie jest naprawde drogie a w poscie tamtym sie pomylilem nie tydzien tylko miesiac

Opublikowano

ktÓry się pisze btw :)

Wiesz ja np. wydaje 50 zł w 2 tygodnie :) Jak się dzwoni do dziewczyny i słucha 10 min litanii to niestety ale 100 nie wystarczy :/

f.png

Opublikowano

Ja mialem najwiecej 150 zl (2x doladowalem za 50 zl i trzecie doladowanie gratis :P) a miesiecznie to wydaje gora 15 zl, reszte siostra mi wydzwania.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

25,00 zł mam co miesiąc doładowywane, nigdy więcej nie miałem. ;)

Pozdrawiam! :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

[quote name=jumakili xD' date='30 styczeń 2010 - 08:57 ' timestamp='1264881421' post='686913]

Ile mieliście naj kasy na komie? mi z abonamentów po 55zł uzbierało sie 1291zł :) zbieralem nie całe 2 lata bo jeszcze doladowalem se wczoraj za 50zł (od kolegi na imieniny :D)

@down@ 400zł to sie szybko zbiera ja mialem fona przez 2lata w kacie do ladowarki wyciszony podlaczony i do starych mówiłem ze na moim (nowym telefornie nie mam kasy ) :P

Daj mi ta kwote, to wydzwonie w miesiac xD

Max 50zl (dzien doladowania) :)

Opublikowano

[quote name=jumakili xD' date='30 styczeń 2010 - 08:57 ' timestamp='1264881421' post='686913]

Ja taka mam umowe na abonament z orange i miesiecznie bule 4 banki

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

ja mam 30 zl na miesiac, spokojnie starcz, moze czasem tylko doladuje za 5zl i tyle .... jak myslici poco sa pakiety na darmowe sms, rozmowy, internet ?? bo ja niemam pojecia ...

Opublikowano

[quote name=jumakili xD' date='30 styczeń 2010 - 09:27 ' timestamp='1264886825' post='687101]

UP jak bys mial k800 i karte 4gb (chyba) to nie sposob nie sciagac gier po 21zł :P ktore w polsce po 1,22 mozna kupic ale wysylanie jest naprawde drogie a w poscie tamtym sie pomylilem nie tydzien tylko miesiac

przecież gry można ściągać za free lolz....

ja to najwięcej to chyba 50zł

Opublikowano

[quote name=jumakili xD' date='30 styczeń 2010 - 10:27 ' timestamp='1264886825' post='687101]

kolego mam N95 8GB, i mi zbytnio na grach nie zależy;) jak już potrafię se poszukać w necie i za DARMO wrzucić z kompa a nie za 6000 zł :))

Opublikowano

@RMCF1902

ja wydaje 10,000zl dziennie na rozmowy + 6,000 na smsy. japierdole.

jak bys prowadzil taka dzialalnosc jak moi rodzice i mial takie zainteresowania to tez bys tak wydawal

nie moja wina ze tobie starcza 10 zl;p

bylem wtedy bodajze w kenii i dzwonilem do dupy wiec kasy zarlo :)

edit nigdy nie wydawalem kasy na gry

nie wiem jak z netem ale mam zawsze wlaczonego w telefonie to chyba tez troche kasy ciagnie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...