Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA 14 od 16 lat. Co mam zrobić?

kielson26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam taki problem, że w sobotę sobie kupiłem grę FIFA 14, ściągnąłem, zainstalowałem, ale nie mogę grać online, bo nie mam 16 lat, mam 15. I tu jest pytanie do was, co mam zrobić? Wiem, że muszę zadzwonić jutro do EA, ale nie wiem co mam im powiedzieć.

Opublikowano

Dzwonisz, podajesz swoje dane (dane konta) i mówisz, że pomyliłeś się przy wpisywaniu daty urodzenia. Zawsze działa. Z tego co widzę numer znasz. Dzwonić możesz tylko w dni robocze. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A mam do was jeszcze takie dwa pytanka, mianowicie czy to normalne, że teraz mogę się tylko zalogować na Origin przez ID? Bo przez e-mail jakbym chciał się zalogować to wyskakuję mi, że podałem albo zły e-mail albo hasło, a na 100% są dobre... 2 pytanie to co się stanie jak już zmienią tą datę urodzenia? Będę już mógł od razu grać online?

Opublikowano

Pierwsze.
Prawdopodobnie nie zakończyłeś weryfikacji swojego emaila.
Drugie.
Pan z którym będziesz gadał od razu w trakcje rozmowy zmieni Twoje dane.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Spoko. Dziękuję Ci. Naprawdę mi pomogłeś. Zobaczymy czy jutro mi zmienią te dane, jak myślisz? Zawsze zmieniają czy nie?

Z tym e-mail to też jakieś dziwne rzeczy ... Jak daję Ustawienia aplikacji w Origin to mam tylko takie karty : "Ogólen" "Powiadomienia" i "Origin w grze" i nigdzie nie ma takiej opcji, aby wysłać ponownie e-mail z aktywacją. Ktoś wie o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...