Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pisanie pluginu

Qentes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Ostatni pisałem plugin i jak go zloczylem to plugin nie chodzil. A jak go otworzyłem jd-gui to w pliku .class było takie cos.

package QenTeS.Microsoft8;

import com.sk89q.worldguard.bukkit.WorldGuardPlugin;
import org.bukkit.Location;
import org.bukkit.Material;
import org.bukkit.command.Command;
import org.bukkit.command.CommandExecutor;
import org.bukkit.command.CommandSender;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.inventory.Inventory;

public class Commands
implements CommandExecutor
{
private main plugin;

public Commands(main parammain)
{
}

public boolean onCommand(CommandSender paramCommandSender, Command paramCommand, String paramString, String[] paramArrayOfString)
{
throw new Error("Unresolved compilation problems: \n\tDuplicate local variable ocza\n\tType mismatch: cannot convert from element type Object to String\n\tType mismatch: cannot convert from element type Object to String\n\tDuplicate local variable ally\n\tThe operator + is undefined for the argument type(s) ChatColor, List\n\tThe type com.sk89q.worldedit.Vector cannot be resolved. It is indirectly referenced from required .class files\n\tBlockVector cannot be resolved to a type\n\tBlockVector cannot be resolved to a type\n\tBlockVector cannot be resolved to a type\n\tBlockVector cannot be resolved to a type\n\tStateFlag cannot be resolved to a variable\n\tStateFlag cannot be resolved to a variable\n\tStateFlag cannot be resolved to a variable\n\tStateFlag cannot be resolved to a variable\n");
}

public static void removeFromInv(Inventory paramInventory, Material paramMaterial, int paramInt1, int paramInt2)
{
throw new Error("Unresolved compilation problem: \n");
}

private WorldGuardPlugin getWorldGuard()
{
throw new Error("Unresolved compilation problem: \n");
}

public static boolean handleTeleport(Player paramPlayer, Location paramLocation)
{
throw new Error("Unresolved compilation problem: \n\tThe method home(Location, null) is undefined for the type Teleport\n");
}
}

Jak ktoś wiedziałby o co chodzi to proszę się wypowiadać kazda odpowiedz bd likowana.
Pisalem w Eclispse

Opublikowano

Wnioskuję, że ten plugin jest pisany pod platformę bukkit.

Skompilowałeś i wyeksportowałeś do .jar, czy zwyczajnie napisałeś i przekopiowałeś?

I co to za plik .class? Opisz to dokładniej.

Sprawdź też, czy poprawnie napisałeś plik plugin.yml

Opublikowano

Wnioskuję, że ten plugin jest pisany pod platformę bukkit.

Skompilowałeś i wyeksportowałeś do .jar, czy zwyczajnie napisałeś i przekopiowałeś?

I co to za plik .class? Opisz to dokładniej.

Sprawdź też, czy poprawnie napisałeś plik plugin.yml

tak przekopiowałem bo pisałem to na xp a potem (nie wiedziałem jak to zabrać wiec wziąłem tylko ten plugin napisany).

Plugi służy do stworzenia gangu/gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...