Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Seria do gold

Gość Król Minusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, właśnie po długim czasie wbiłem serie do.. GOLDA :D. W sumie to nie po długim bo gram od piątku (Silver 2 0 punktów)

LINK WYGASŁ

Może się uda? A może boby z silvera mnie strollują? Będe tu wrzucał gierki :D.
Nie hejtować za farme.. Bo roamuje.. xD
Dostaje +25 LP za grę w silver I więc mmr mam wysokie.
Nie moge dać zdjęcia w jpg na forum więc daje w linku.

Opublikowano

nie ciesz się i tak przegrasz tą serie, anyway powodzenia.

No to zobaczymy,

#1 Win.

LINK WYGASŁ

Tak jak mówiłem nie czepiajcie sie aż tak farmy bo wbijam 6 i ide fedować bota, żeby łatwy carry był potem.

Opublikowano

gierka 40 min a ten 100 farmy niema kurwa no siedz w tym silverze kille romowanie są ważne ale nie pierdol ze przez grę 40 min nie mogłeś wbić choć te 170 cs ..... do 10 min ciekawe ile miałeś 30?

Opublikowano

gierka 40 min a ten 100 farmy niema kurwa no siedz w tym silverze kille romowanie są ważne ale nie pierdol ze przez grę 40 min nie mogłeś wbić choć te 170 cs ..... do 10 min ciekawe ile miałeś 30?

Czyli według ciebie nie liczy sie to, że wygrałem tylko farma, farma farma farma. Poza tym jak roamowałem to mój amumu wbijał na linie i wszystko zgarniał więc jak wracałem to tylko zabijałem xeratha i szedłem na topa. Więc jak w dupie byłeś i gówno widziałeś to sie nie odzywaj ok? PS. Graj w silverze i idź sobie farmić to w gównie zginiesz, bo Ci ludzie nie ogarniają. A gra miała 40minut bo amumu wcale z nami nie chodził tylko sobie farmił w jungli i przez to przegraliśmy z 2 teamfighty, ale potem sie ogarnał.

Opublikowano

No to zobaczymy,

#1 Win.

http://scr.hu/0dz8/3vwqr

Tak jak mówiłem nie czepiajcie sie aż tak farmy bo wbijam 6 i ide fedować bota, żeby łatwy carry był potem.

Zmarłem od tej farmy 20/4 nie ma full buildu i 100 farmy przeciez to sie robi w late game jungle campy i mozna tyle wbić. :D:D:D

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Rozumiem, że farma ponad wszystko, ale nie musicie aż tak hejtować o.O. W następnej grze postaram się żeby było więcej. Wrzucić jakiś swój sukces to cie jeszcze zjadą, nie no kurwa pięknie.

Opublikowano

Czyli według ciebie nie liczy sie to, że wygrałem tylko farma, farma farma farma. Poza tym jak roamowałem to mój amumu wbijał na linie i wszystko zgarniał więc jak wracałem to tylko zabijałem xeratha i szedłem na topa. Więc jak w dupie byłeś i gówno widziałeś to sie nie odzywaj ok? PS. Graj w silverze i idź sobie farmić to w gównie zginiesz, bo Ci ludzie nie ogarniają. A gra miała 40minut bo amumu wcale z nami nie chodził tylko sobie farmił w jungli i przez to przegraliśmy z 2 teamfighty, ale potem sie ogarnał.

człowieku to twoją farmę 97 to sie robi 12 min max nie wiem od kiedy ty chodzic po liniach chciales od 5 minuty? jak widze takich fizzow lub akali co maja po 20 killi i 50 farmy w 30min to mi sie plakac chce mozna miec to i to odpowiednie ale jak juz ktos mysli ze majac kille wygra gre to sie myli , jakbyś mial tyle farmyy co ten mumiak to miałbys juz koncowke builda i nie pierdol ze wchodził na linie i cała fale ci zajebał bo musiał by to robic prze całe gre od pierwszych minut ,wbijaj golda a pozniej zobaczysz ze z tym farmieniem daleko nie zajdziesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...