Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro-Mbot-Pomoooocy !

sebastianhy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam cholerny problem z ktorym nie moge sie uporac od J#$%#$%CH ! 5 dni -.- a wiem ze jest to jedno z najlepszych forów cziterskich i tym podobne z polskich wiec zwracam sie do z was z prosba o pomoc :

otoz wlaczam Mbota i loguje sie i uruchamiam klienta csro ... i po uruchomieniu wpisuje id i pw i daje cocnect i wyskakuje mi Handshake Error One ( Fatal Error) <--- nie zycze tego nikomu -.-/...

wyglada to tak :http://img137.imageshack.us/img137/3574/shitor.png

owalilem wszystkie fora na temat HandShake'a <--- jest to przesylanie danych miedzy Graczem a Serverem.... -.-

i niestety ten error pokazuje ze nie dostaje odpowiedzi od servera ... ( nie moge )

zrobilem wszystko co mozliwe ( co ludzie mowili )

- reinstall winda z Fake Winda na Original xP + Poprawki i updaty <--- Done !

-re-install silikroad'a ( chinska wersja ) <--- Done !

-sciagniecie nowego klienta csro +bota <--- Done !

-wylaczenie firewalla + off anty wirka <--- Done !

ponoc ty chodzi o jakis protokoł SSL ... ( Szyfrowanie danych Gracz-Server , Server-Gracz)

niestety admin bota powiedzial ze nie szyfruja danych i nie uzywaja SSL -.-

a handshake to wlasnie to -.-...

a teraz pare ciekawostek ....

JAKIMS CUDEM UDALO MI SIE RAZ ZALOGOWAC DO SILKA PRZEZ BOTA I BOCILEM 15 MIN PO CZYM MAILEM LAGI I ZROBILEM RELOGA I DALEJ TEN ERROR

ALE TO DZIWNE TYLKO RAZ oO

Mbota mozna dzielic na 2 ip...kompa

dziele go z kolega

ale to dziwne .. jemu bota dziala bez najmiejszego problemu... A:

- mam takiego samego neta jak on

- mam takiego samego winda jak on i te same poprawki...

jedyna roznica to to ze on ma router a ja podlączony bezposrednio kabel do kompa ale to bez roznicy ..

bo probowalem mojego kompa u 3 kolesi co maja neta od :

Netii

TP

i jakas radiowka

i co ?

ciagle Handshake Error ;(

czyli cos w kompie jest ... tylko co ??!! za pomoc DAJE NAGRODE <--- WIEM ZE TO SMIESZNE ALE MOWIE SERIO BEZ SCAMU PRZEWIDYWALNA NAGRODA W POSTACI SILKOW ... ILOSC MOZE BYC PODNIESIONA ;)

jesli ktos wie co kolwiek na temat SSL . protokołow... itym podobne prosze o natychmiastowe napisanie cokolwiek ...

OBIECUJE BEZ SCAMU ZE KTO POMOZE DOSTAJE NAGRODE .....

w razie jakis pytan prosze pisac odpowiem na kazde

dziekuje !!!

Opublikowano

Kilka moich rad ^^

-Spróbuj bez z angielszczenia najlepiej na oryginalnym media

-Zainstaluj Framework,sp3,java,

-Spróbuj na innym dev,serverze

-odpalaj silkroad'a bez loadera i innego zła ;p

-sprawdz czy działa ci inny bot np; butterfly

-wyłącz wszystkie programy oprucz tych najbardziej potrzebnych

-utwórz nawe konto w windows <- niewiem co to może dać ale warto próbować

-sprawdz na innym koncie jeżeli bedzie działać to zmień cid

-napisz pm to moge ci dac konto do testu ^^

puki co to jest wszystko

Opublikowano

Kilka moich rada ^^

-Spróbuj bez z angielszczenia najlepiej na oryginalnym media -------------- mam oryginalne chinskie pk2

-Zainstaluj Framework,sp3,java, -------------------------------------------------------frameworka mam ..jave Eee chyba tez

-Spróbuj na innym dev,serverze-------------------------------------------------------- probowalem

-odpalaj silkroad'a bez loadera i innego zła ;p------------------------------------- nie posiadam niczego innego niz Mbota do CSro

-sprawdz czy działa ci inny bot np; butterfly ----------------------------------------- smiga

-wyłącz wszystkie programy oprucz tych najbardziej potrzebnych ----------- jesli chodzi ci o menedzer zadan to Probowalem

-utwórz nawe konto w windows <- niewiem co to może dać ale warto próbować--- < eee nie to mi odpada

-sprawdz na innym koncie jeżeli bedzie działać to zmień cid ----------------- Probowalem ,to samo

-napisz pm to moge ci dac konto do testu ^^-------------------------------------- Napisalem ... czekam

puki co to jest wszystko

dodam ze :

wczoraj około 15:00 bot zaczał dzialac i botowalem do 23:00 gdzie o tej godzinie dostalem Dc i mailem tylko 1 raz Handshake Error po czym sie zalogowalem i puscilem bota i poszlem spac o 24:00

o 4:00 przebudzilem sie do WC patrze bot botuje ciagle ,bez problemow ...

ok poszlem dalej spac....

wstaje 6:00 ( do budy)

patrze bot od 5:00 probuje sie ciagle relogowac i ciagle od 5:11 doklanie do 6:00 mial handshake Error Non-Stop...

dobra 6:30 udaje mi sie zalogowac i boci dalej Oo

7:00-buda

12:30 wpadam na chwile do chaty ( na przerwie mam kawalek ,patrze bot o botuje ale ma pod spodem 6 okienek " Handshake Error One"

wylanczam silka wlanczam od nowa i nic ....

puszczam auto logowanie ide spowrotem do budy

wracam 15:00 a ten probowal sie zalogowac 8 razy i mbot padl Oo

i to na tyle ... do teraz godziny ( 17:00)

bot ma Handshake'y a ja dostaje pierdolca Oo i mnie to Rozku.rwia....

w razie pytan pisac

Opublikowano

twój komputer nie może się połaczyć z bazą SQL spróbuj zrobic tak jak jest opisane w tym temacie

http://sqlforums.windowsitpro.com/web/forum/messageview.aspx?catid=60&threadid=84680&highlight_key=y&keyword1=sspi

Opublikowano

twój komputer nie może się połaczyć z bazą SQL spróbuj zrobic tak jak jest opisane w tym temacie

http://sqlforums.windowsitpro.com/web/forum/messageview.aspx?catid=60&threadid=84680&highlight_key=y&keyword1=sspi

tylko ze ja nic nie kumam z tego Oo

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonić do dostawcy internetu i powiadomić ich o tym błędzie, bo skoro robiłeś reinstal systemu itp. i nic to nie pomogło to chyba to jest błąd od strony dostawcy netu albo pożycz od kogoś inny modem i przetestuj czy nadal będzie ten błąd.

Sig.png

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonić do dostawcy internetu i powiadomić ich o tym błędzie, bo skoro robiłeś reinstal systemu itp. i nic to nie pomogło to chyba to jest błąd od strony dostawcy netu albo pożycz od kogoś inny modem i przetestuj czy nadal będzie ten błąd.

Czytaj ze zrozumieniem pierwszy post, przecież pisał że juz próbował u kolegów na innym necie ;p

Opublikowano

jedyna roznica to to ze on ma router a ja podlączony bezposrednio kabel do kompa ale to bez roznicy ..

bo probowalem mojego kompa u 3 kolesi co maja neta od :

napisał przyznaj się do błędu ^^

Opublikowano

Skoro łączysz się przez router to może w routerze masz ustawionego firewalla???

I spróbuj może zainstalować karte sieciową loopback może to pomoże....

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...