Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy mogę spaść do Brązu?

xpawel322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien dylemat, ponieważ mam 1150 elo i nie chce mi się grać rankedów do końca sezonu, chcę odpocząć od LOL"a i w tym jest problem, czy mogę spaść? Silver dopiero wybiłem 14 pazdziernika, wybijałem sie z B2, pozdrawiam i proszę o odpowiedż

Brak sygny :)

Opublikowano

Za nie granie rankedow moze cie wrzucic do nizszej ligi, tylko nie wiem po jakim czasie nieaktywnosci zaczyna odejmowac punkty, nei lepiej zagrac tego jednego ranka tygodniowo i sie nie martwic?

krzychu.jpg

Opublikowano

tak, może cię wyrzucić do brązu, bo przedluzyli koniec sezonu do 11 listopada, a wiec 27 dni to na luzie mozesz spasc, ale zagraj se co tydzien 1 gre, nawet jak przegrasz nic sie nie stanie

Opublikowano

Załóżyłem podobny temat przed chwilą i dowiedziałem się że dopiero po 28 dniach zaczyna spadać elo/mmr więc raczej nie ma szans żebyś spadł bo do końca sezonu zostało 22 dni.

Opublikowano

28 dni wypada akurat 11 października także możesz spać, radziłbym ci zagrać 1 grę, wtedy na pewno nie spadniesz, ew. jeśli nie masz dostępu do lola to powiedź komuś z twoich znajomych by zagrał 1 rankeda na twoim koncie, nie ważne z jakim skutkiem :P

652601399840421198520.png

Opublikowano

Tylko, że ja już przegrałem 2 rankedy z rzedu ;__;

Jeśli dzisiaj zagrałeś to przed końcem sezonu nie spadniesz, poza tym z V dywizji nie da się spaść poprzez granie.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...