Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Themida : Cannot find 'python27.dll'. please, re-install this application

D3aw1dS9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam taki problem po odpaleniu Metina pojawia mi się taki komunikat Themida : Cannot find 'python27.dll'. please, re-install this application i nie wiem jak mam to naprawić a robiłem już 3 razy reinstal metina.

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

na privie jeśli masz w .rar to może ci go nie wypakowało poszukaj i przeciąg do folderu metina a jeśli nie to niech ktos ci podeśle ten plik :D

"CHORY RAP , CHORE BITY I CHORA GADKA STYL TAK BRÓDNY ŻE MAJC SIE ZATKAŁ" :3

1382208889-U432388.png

"Dobrze znasz nas wejście w drzwi butem a jak masza jakiś problem to Ch*j ci w dupe"

Opublikowano

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?python27

Tyle ludzi się wypowiada spamuje ale nikt dla kolegi nie podał linkl'a jeżeli to nie jest problem w systemowym a w metinie to lipa ale skopiuj do sys 32 ale lepiej sprawdz ten program ze strony sam wyszuka i doda jak nie wystarczy w gooogle wpisać i znajdziesz :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mam to samo, python wgrany ale i tak nie działa.. Zrobiło mi się to po formacie dysku c, metina mam na dysku h ii od tamtej pory nie chodzi :( ...

// Naprawiłem!! Najpierw pobrałem Framework 4, ale okazało się że nadal nie działa :(.. Potem uświadomiłem sobie, że trzeba było odrazu pobrać Framework 3.5 więc tak zrobiłem ii PROSZEE DZIAŁA!!

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...