Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pewne Pliki na Dedyka

Drakix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam sprawdzonych plików serverowych które na 100% działają i macie do nich pewność, gdyż robiłem na plikach by jachupl, to oczywiście nie zrobiło :< wywalało błąd z libami ... więc zaczałem od nowa co zrobiłem i co posiadam:.

- FreeBSD 9.1 x64 (Mam dostęp do 8.4 jednakże przy instalowaniju mysql wywalało error na końcu, więc zacząłem znowu na 9.1)

- Zainstalowane porty

- Zainstalowane MySQL

Prosił bym o szybką pomoc :)

- Tak na marginesie, czy np: osoba która wrzuciła jakieś pliki ale chodzi mi o na prawde pełne pliki ze wszystkim czyli (Sql,pliki,liby), czy była by w stanie zrobić mi to przez TeamVievera ? albo chociaż powiedzieć jak to zrobić. Umiem robić dedyka, jednakże znowu boję się, że wywali jakiegoś erroraa...

Dziękuje, Pozdrawiam :)

Kontakt ze mną:

GG - 435820

Skype - drakix123

P.S. Jeżeli ktoś by nie był w stanie zrobić ale podał na prawdę dobre pliki, ogromny pozytyw i LIKE :) :P -.-

45025232242689268053.gif

Opublikowano

A pomógł by ktoś to zrobić? : / np: przez teamvievera ? bo już sam nie wiem ... ściągnełem rykox v2 :/

//edit:

Teraz to ja mam chyba wszystkie pliki z neta jakie znalazłem ; _ : ....

- Derin'a

- RyKoX'a v2

- ServerFiles 2011

- By Jachupl

:///// To jak był by ktoś w stanie ? pomóc :<

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...