Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2Mod PL, a waithack

Marioooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio pewien typek expił waithackiem na pl. Potwory same do lego leciały i padały. On się nie ruszał i był full afk. Powiedział mi, że ma Metin2Mod PL ze strony kamera. Gadał coś, że trzeba odpalić waithacka, wyłączyć i włączyć i wtedy dopiero zadziała. Ja to pobrałem i mam tam tylko opcje - Aktywuj szybki atak (niewidoczny) oraz - Atakuj w zasięgu (beta). Odpalam te dwie opcje, lecz waithack działa dopiero wtedy, kiedy sam zaznacze target (cel). Jest opcja, że ten mod będzie sam zaznaczał moby, lurował je do siebie i zabijał? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

dołączam się do pytania. Tak jak kolega wyżej napisał

Wydaje mi sie ze wh działa tylko trzeba cos zmienic bo jezeli dziala po zaznaczeniu jednego moba i ladnie nawet na wh bije to powinno dzialac tak jak wczesniej ze nie trzeba bylo zaznaczac celu tylko bilo do okola

Opublikowano

no tak teraz bije jak zaznaczysz moba kółkiem RED a było inaczej UP

Czy ktoś wie jak to naprawić lub dodaćzeby wh chodziło normalnie /??

Opublikowano

Szybki atak to coś ZUPEŁNIE INNEGO niż waithack. Waithacka już nie ma i raczej nie będzie, jak się g zrobi to kicka co chwile. Szybkiego ataku nie da się przerobić, a przynajmniej my nic nie możemy, a skoro Kamer nie zrobił to zapewne tego się nie da tak zrobić. Pozdro, wreszcie będzie gra bez gimbusów z waithackiem :)

Opublikowano

A co się stało ze wszystkimi funkcjami jak teleport góra dół lewo prawo, mod pod F5 i nieodpychanie z konia? Niedawno było a teraz już nie ma w modzie tego...Specjalnie to zrobił czy GF upowało HSa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...