Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 bez metro ?

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czytałem że w 8.1 będzie możliwość wyłączenia modern UI jest ono dla mnie bardzo denerwujące. Więc czy jest to prawda i czy wtedy to działa jak w windows 7 czy podobnie najlepiej jakby ktoś nagrał jak jest taka możliwość to jak się wyłącza i jak to działa. Za każdą sensowną odpowiedź nagradzam +.

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Nie ma możliwości wyłączenia. Pomyliło ci się z możliwością rozruchu systemu do pulpitu.

Modern UI jest lepsze od poprzedniego menu start wystarczy się przyzwyczaić i pobawić.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

http://www.dobreprogramy.pl/W-Windows-8.1-bedziesz-mogl-uruchomic-system-bez-Modern-UI,News,40663.html

Myślałem że tutaj nie bd robić jakiś nowinek z d*** wyciągniętych to moje takie pytanko czy windows 8.1 jest dużo lepszy od windowsa 7 (stabilność, pożeranie zasobów, czy więcej fps w grach)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Przy testach pod względem BF4 Windows 8.1 miał więcej punktów niż Windows 7.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wróżenie z fusów.

Opublikowano

To wszystko zależy od twojego kompa. Choć mój nauczyciel od informatyki mówił mi, że jemu windows 8 chodzi trochę lepiej od Vista/7

Opublikowano

Co za herezje... Oczywiście że 8, poza tym już teraz nowsze gry są robione pod ósemkę.

@UP

Porównuj Vistę do 7 i 8, brawo xD

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...