Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuję Pełny projekt serwera Cantantis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do zaoferowania pełny projekt serwera Cantantis.pl.

W skład wchodzą:

- w pełni zakodowana strona serwera: http://cantantis.pl

- pliki serwerowe na rdzeniu game 34083 i db 33820

- domena cantantis.pl

Pliki posiadają mój autorski system zużycia broni. Polega on na tym że każda bron na serwerze ma swój limit zniszczenia czyli gracz zabijający potwory stopniowo będzie tracił punkty. Przykładowy screen dzialania systemu:
11c4st.jpg

jest możliwość dodania odnowienia punktow zniszczenia przedmiotu lecz ja tego nie dodawałem. Można to zrobić u zwykłego NPC albo w jakims itemku.

Kolejna nowość to wspólne wołanie między królestwami.

Jak widac na zdjeciu ponizej wystepuje tu chat miedzy GA -> Graczem z królestwa Viride i graczem z królestwa Oriental

7sd9h7.jpg

Nowe GUI logowania:00722b.jpg

Oriental:ehyvoo.jpg

Viride:mxzlmq.jpg

wybór postaci:

s5whq6.jpg

Kontakt macie w profilu :D

@zaraz dodam krotki filmik z gry

Opublikowano

up pozdrów reszte gimbusów ;)

chyba kazdy kto miał by ochote zasponsorować dedyka musi dowiedzieć sie czy to wypali nieprawda :)?

Opublikowano

up pozdrów reszte gimbusów ;)

chyba kazdy kto miał by ochote zasponsorować dedyka musi dowiedzieć sie czy to wypali nieprawda :)?

Boże człowieku oczy mi krwawią jak piszesz takie bzdury, nad tym serwerze pewnie jest jeszcze sporo roboty, pokazał co ma unikalnego a resztę będziesz musiał dać od siebie bo on miał inną "wizję" na ten serwer a Ty możesz sobie go inaczej wyobrażać..

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

dla mnie z tym zużyciem broni to jest chujowy pomysł. I tak nie zagram bo jak polaczą serwery na plu to na plu bede grać :P

Opublikowano

dla mnie z tym zużyciem broni to jest chujowy pomysł. I tak nie zagram bo jak polaczą serwery na plu to na plu bede grać :P

mi też ten pomysł się nie spodobał, shit jakiś ale jak kto lubi lecz brawa za pomysł :)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Dzieki :D

Tutaj jeszcze małe wyjaśnienie, system po zuzyciu broni nie zabiera jej, tzn. ze po stracie wszystkich punktow bron normalnie zostaje lecz wartość ataku spada praktycznie do 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...