Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Goth Annie

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, od jakiegoś czasu wypowiadam się w 90% tematach w wyborach skinów/champów i niedawno 2 osoby pytały się o Goth Annie vs Panda czy tam inne. Chciałem ją zobaczyć bo spodobała mi się. Zobaczyłem, że nie jest do kupienia.

Da się ją jakoś kupić? Z jakiej okazji ona była? Nie pytałbym o nią (bo wiem co to legacy skin) gdyby kilka osób w tym dziale nie planowała jej kupić, co mnie zdziwiło

Tutaj chyba Vanosh się pyta o tego skina, więc na logikę po co miałby się o niego pytać jak jest niedostępny?

http://www.mpcforum.pl/topic/1046338-skin-annie-skin/?hl=%2Bgoth#entry8862285

Opublikowano

Powrót legacy skinów bedzie, tam mozesz ją kupić. Poszukaj gdzies w dziale informacji na ten temat, bo z tego co widzialem kilka tematow było.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Goth annie masz w "paczce" championów, jednej z pierwszych jaka powstała zresztą. Teraz riot dodał system, że zapłacisz za "samego" skina goth annie, jeśli masz wszystkie inne rzeczy z packa, to jedyny sposób nabycia jej.

Opublikowano

mqEAPaR.png

Yup, można zakupić. Wejdź w bundle, jak dobrze pamiętam. :>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Aaaaa to już czaje, w paczce z bohaterami ona jest za 975, mam kupić wszystkich champów żeby ją mieć za 975.

Dzięki, czyli jednak nie jestem głupi bo to nie jest standardowy sposób na kupowanie skinów xD

Nie jest mi to na rękę bo mam co robić z IPkami -.-

Dzięki za pomoc, plusy dla Was!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...