Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwne ścinanie się gry.

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam dziwny problem czasami w grze nie wiadomo kiedy i dlaczego nagle mam taką sytuacje że lol mi się sciął obraz jakby ktoś zrobił fotkę i tak jest dopiero po około 30 sekundach ten effekt się wyłaczą chciałym dodąć że zrobiłem fix launchera oraz przeskanowałem komputer spybot,malvareantybites oraz regdoctorem i nic nie znalazło .Komputer mam wmiare dobry i wczesniej żadnych lagów i ścin nie miałem chciałym dodać że przepustowość łącza mam 30Mb/s i nie wyłacza się.Nie dawno zaczoł się ten problem.

Ktoś wie jak to naprawić bo to czasami denerwuje aż np idziesz junglerem gankujesz a tu nagle jeb i nic zrobić nie możesz. A lol nie ma braku odpowiedzi i nie wiadomo dlaczego tak się dzieje ;/

Opublikowano

Od kiedy tak masz? Jeśli od dzisiaj, możliwe, że to nie jest Twoja wina, ponieważ wszyscy mieli dzisiaj ściny.

Aczkolwiek jeśli nie od dzisiaj, zrób repair LoLa, pokaż specyfikacje komputera.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Własnie to już mam od tego nowego patcha ale nie powinno się tak dziać poniważ dałęm repair clienta i to nie pomogło :/

Specyfikacja komputera

Procesor AMD Athlon X2 250 3.0Ghz

Pamieć Ram 4096MB RAM

Karta graficzna Asus GTX650 TI OC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...