Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] East,czy transfer West

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam takie pytanie ,na ten moment mam platyna 1 wbije diamond jeszcze . I teraz mam rozkmine wbić diamond w s3 ,w s4 jakiś diamond 3 na eascie ,zeby po transferze był diamond v i pytanie dla was opłaca się przenieść na Eu:West czy szkoda hajsu i zostać na tym eascie

kxAyLut.png

Opublikowano

Jaki jest sens przechodzenia na serwer który od miesiąca jest więcej czasu wyłączony/ma problemy z poprawnym działaniem? Przykład z wczoraj, pisze że masz 40 pingu, a grasz jakbyś miał 200+

652601399840421198520.png

Opublikowano

Lepiej zostać. West ma zbyt duże problemy w tej chwili. Ciągle coś robią z serwerami (dodają, zmieniają itd...) więc nie ma sensu się przenosić

Opublikowano

West = kultura, i o jakiej godzinie bym tam nie grał zawsze się przyjemnie gra.

East = do południa spoko się gra, godzina 13-14 wzwyż i tylko jest "MID OR TROLL" "Kurwo" itp w kolejce

Tak więc polecam Ci westa, tylko wiadomo jak nie masz tam ziomków to się znudzi po jakimś czasie, ale na pewno przyjemniej się tam gra..

mqdefault.jpg

Opublikowano

West = kultura, i o jakiej godzinie bym tam nie grał zawsze się przyjemnie gra.

East = do południa spoko się gra, godzina 13-14 wzwyż i tylko jest "MID OR TROLL" "Kurwo" itp w kolejce

Tak więc polecam Ci westa, tylko wiadomo jak nie masz tam ziomków to się znudzi po jakimś czasie, ale na pewno przyjemniej się tam gra..

E nie pieprz, że się brzydko wyrażę spinają tak. Gram z samymi platynami i nie ma żadnego płaczu że jestem z polski, nie umiem dobrze pisać po angielsku czy nie jestem dorosły aby grać w tą grę ehm...

Nie widziałem od 2 msc. żadnego meczu mid or troll(normal/ranked), double adc się zdarzały ale to wyjątki( only normal ) , a jak nie było supa to po prostu sam nim pójdę, co za problem?

poza tym..

Na weście są problemy, no i można to łatwo sprawdzić u graczy którzy streamuje ( b. dużo osób z Westa )

Opublikowano

Jestem użytkowniczką ,która gra na West od 2 lat . Przeniosłam się tylko po to ,aby uciec od ,,polaczków " (prosze nie mylcie z Polakami) . West jest specyficznym serwerem gdyż ma często problemy techniczne . A to rankedy wyłączone , a to ping , a to lagi , jest to przykre . Jednak nie zapomnijmy o tym ,że to tam właśnie grają największe gwiazdy lola w Europie . Jeśli planujesz być w Diamondzie (gratki) to możesz na nich trafić . Kilka tygodni temu trafiłam na Freez'a z NIP'u . Grał sobie na smurfie ;)

Tak jak kolega napisał wyżej , jeśli myślisz o karierze league of legends to zapraszamy na West'a . ;_)

Angelina_Jolie_banner_by_xonyx.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym został na NE.

Tam mają problemy bardzo często, na NE piszą prawie każdy po polsku więc nie ma problemów z dogadaniem się

Opublikowano

E nie pieprz, że się brzydko wyrażę spinają tak. Gram z samymi platynami i nie ma żadnego płaczu że jestem z polski, nie umiem dobrze pisać po angielsku czy nie jestem dorosły aby grać w tą grę ehm...

Nie widziałem od 2 msc. żadnego meczu mid or troll(normal/ranked), double adc się zdarzały ale to wyjątki( only normal ) , a jak nie było supa to po prostu sam nim pójdę, co za problem?

poza tym..

Na weście są problemy, no i można to łatwo sprawdzić u graczy którzy streamuje ( b. dużo osób z Westa )

Nie pieprze, tylko wyraziłem swoje zdanie i uzasadniłem dlaczego polecam mu westa, no to super że trafiasz na takich ludzi piątka dla Ciebie ! Tylko, że ja niestety nie mam takiego szczęścia jak Ty i na smurf koncie (east) jestem w gold 1, a trafiają mi się ludzie którzy w kolejce wyzywają i to przeważnie rodacy, od kurew itp na sam wjazd, i jak ktoś coś picknie na jego linie to większy flame i tzw troll. Na weście jestem sobie w platynie i tam się nawet czasami nic nie pisze w que i każdy idzie tam gdzie potrzeba i bez płaczu. Jak kto woli to tylko moje zdanie..

mqdefault.jpg

Opublikowano

Pare dni temu przeniosłem się na west'a i poza tym , że nie mam tam znajomych to gra się extra :) Już po kilku grach widać różnice w mentalności graczy . Póki co nie doznałem żadnych problemów z lagami itp . co więcej ping jest mniejszy . Polecam Ci przenieść się na west'a , o ile masz tam minimalnie 1 znajomego , bo ja się przeniosłem nikogo nie znam i lipka .

Opublikowano

Widzę ze specjaliści się już wypowiedziali.Na Wescie jest to samo co na Eascie i nie gadajcie bzdur bo tam grałem dość długi czas i nie chce mi się tam wracać.

Tam grają sami "prosi" nawet jeżeli są w Brązie 5.I czego nie zrobisz i tak jesteś gorszy i masz się go/ich słuchać.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Widzę ze specjaliści się już wypowiedziali.Na Wescie jest to samo co na Eascie i nie gadajcie bzdur bo tam grałem dość długi czas i nie chce mi się tam wracać.

Tam grają sami "prosi" nawet jeżeli są w Brązie 5.I czego nie zrobisz i tak jesteś gorszy i masz się go/ich słuchać.

O największy specjalista się teraz odezwał :)

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...