BokserPL Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam mam mały problem z edycją ikony pliku .exe chodzi mi o plik metina o tą ikonę chcę ją edytować. Edytowałem ją programem XNResourceEditorPortable lecz po zapisaniu gdy chcę odpalić klienta nic się nie dzieje nie pokazuje mi się okno ;(. Może ktoś mi pomóc lub edytować dla mnie tą ikonę za limit lików i + nawet przez dwa tygodnie chętni niech piszą na pw dogadamy się . PS. Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie dlatego iż nie wiedziałem w którym dziale pisać Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
BokserPL Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ref Odnośnik do komentarza
baran860 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Spróbuj Resource Hacker'em: Wybierasz "Replace Resouse..." podajesz nową ikonkę ".ico" zapisujesz i masz ;] Download: Poszukaj w necie ;P Odnośnik do komentarza
BokserPL Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Już poradziłem sobie z tym ale 3maj lika za chęć pomocy @Edit. Do zamknięcia !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.